در صد و نود و دومین «ساعت صفر» خواهید شنید؛
زمین خواری قانونی یا قانون زمین خواری؟/ چه کسی به داد پرستار همدانی خواهد رسید؟/ پای درد دل متقاضیان مسکن مهر/ مستمری بگیران تامین اجتماعی باید همچنان منتظر بمانند
«ساعت صفر» زمانی است برای شنیدن ناشنیده ها. «ساعت صفر» برای کسانی است که وقت خواندن ندارند، ولی وقت شنیدن دارند و علاقه دارند ناشنیده هایی دیگری همچون: روزنامه نگاری هنوز زیانآور است؛ را بشنوند.
«اخبار جذاب و مهم چه اخباری بودند؟ خبرسازان چه کسانی بودند؟ چگونه باید در کمترین زمان، ناشنیده ها را شنید؟» ؛ این ها سؤالاتی است که تابناک در نظر دارد با راه اندازی بخش تازه ای به نام «ساعت صفر» به آنها پاسخ دهد. این بخش یک بسته صوتی خبری شامل مهمترین و جذاب ترین اخبار است.سعی بر این است در این بسته صوتی، اخباری که کمتر بیان می شوند یا اصلا بیان نمی شوند و مورد توجه قرار نمی گیرند، در بیانی تازه و در کمترین زمان و با تحلیلی متفاوت به مخاطبان ارائه شود. «تابناک» ضمن تشکر و قدردانی از همراهی همیشگی مخاطبان خود، پذیرای نظریات، اخبار، گزارش ها و پیام های صوتی مخاطبانش برای انعکاس در «ساعت صفر» خواهد بود. مخاطبان می توانند مطالب خود را به zerotime@tabnak.ir ارسال نمایند.
در صد و نود و دومین بسته صوتی «ساعت صفر» به موضوعات و اخبار زیر پرداخته شده است.
بازار گرم اختلاف بر سر طرح حفظ اراضی کشاورزی
روزنامه نگاری هنوز زیانآور است
متاسفانه خیاط تو کوزه افتاد اما....
بیمهریهای مسکن مهر کی به پایان میرسد؟
همسانسازی حقوق مستمریبگیران در ابهام هفت ساله
دانلود با کیفیت 256
دانلود با کیفیت 128
دانلود با کیفیت 64
روزنامه نگاری هنوز زیانآور است
متاسفانه خیاط تو کوزه افتاد اما....
بیمهریهای مسکن مهر کی به پایان میرسد؟
همسانسازی حقوق مستمریبگیران در ابهام هفت ساله
دانلود با کیفیت 256
دانلود با کیفیت 128
دانلود با کیفیت 64
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟



