کاهش سواد حرکتی سلامت جامعه را تهدید می‌کند

کد خبر: ۵۸۹۹۹۰
| |
2658 بازدید
|
۲
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: با رشد زندگی ماشینی، افزایش ضریب نفوذ تکنولوژی در زندگی و آپارتمان نشینی با کاهش شدید سواد حرکتی مواجه هستیم که این موضوع سلامت جسم و روان جامعه را تهدید می کند و سرمنشأ بسیاری از بیماری ها است.

به گزارش ایسنا، مهرزاد حمیدی در همایش آموزشی سواد حرکتی که در بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: یکی از رویکردهای جدید وزارت آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی و سلامت اجرای طرح مدرسه قهرمان است.

وی، با بیان این که مدارس باید محور فعالیتهای ورزشی و بهداشتی جامعه باشند، تصریح کرد: مدرسه بر سه پایه آموزش، پرورش و ورزش استوار است و نباید از فعالیت های ورزشی درون مدرسه ای غافل شد.

حمیدی، از برگزاری مسابقات ورزش های باستانی دوره ابتدایی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: 4 میلیون نفر از دانش آموزان کشور در سال تحصیلی جاری در المپیاد های درون مدرسه شرکت کردند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در برنامه بودجه سال جاری مبلغ یکصد میلیارد تومان برای حوزه تربیت بدنی و سلامت تصویب شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
کاهش سواد سلامت را تهدید میکند یا کمبود پول چرا همیشه شیپور را از طرف گشاد ان میزنید وقتی پول نداری چطور به دندانپزشکی و دکتر و ازمایشگاه مراجعه کنی ماییم مردمی که با تحصیلات عالی و بیش ازشما فقط در حد شکم خود در امد داریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹
منظور دکتر حمیدی از سواد، کاهش فعالیت بدنی و فقر حرکتی و نیز عدم آگاهی مردمان از اثرات کم تحرکی در جامعه امروز است. و این ربطی به بی پولی نداره ما اگه یه زندگی فعال داشته باشیم کمتر به پول برای مراجعه به دکتر نیاز خواهیم داشت. هر کس با هر سهم درامدی در این جامعه می تونه سالم زندگی کنه. بهتره دید و نگرشمون رو عوض کنیم
وب گردی