صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اردوی 15 روزه برای شاگردان کی‌روش

کد خبر: ۵۸۹۷۰۲
| |
3179 بازدید

 تیم ملی در فصل 96-95 پنج بار به اردو می رود.
به گزارش تابناک ورزشی، این اردوها به بهانه بازی های مقدماتی جام جهانی آتی در تاریخ های 2 تا 16 شهریور (اردوی اول)، 6 تا 20 مهر (اردوی دوم)، 11 تا 25 آبان (اردوی سوم)، 24 اسفند تا 9 فرورین 96 (اردوی چهارم) و 9 تا 23 خرداد 96 (اردوی پنجم) برگزار می شود.
مجموعا تیم ملی 75 روز اردوی تدارکاتی خواهد داشت که 60 روز از 75 روز اردوی پیش بینی شده در جریان بازی های لیگ برتر است و طبیعتا لیگ برتر تعطیل خواهد شد.
از آنجایی که لیگ برتر در فصل آتی در 6 مرداد آغاز  در 29 اردیبهشت به پایان می رسد اردوی پنجم خللی در برگزاری بازی های لیگ برتر ایجاد نمی کند.
باید به این نکته هم اشاره کرد وقفه در لیگ برتر به بهانه لیگ قهرمانان آسیا هم وجود دارد و به نظر می رسد در فصل آتی به خاطر بازی های تیم ملی در مرحله مقدماتی جام جهانی لیگ برتر به دفعات دچار وقفه خواهد شد. البته سازمان لیگ برتر از ماه ها پیش برنامه بازی ها را تدوین و در اختیار باشگاه ها قرار داده است و از باشگاه ها خواسته از هم اکنون برای روزهای تعطیل برنامه ریزی کنند.


صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات