سیستان بیش از۲۰۰ روز از سال در شرایط فوق بحرانی است
نماینده مردم زابل در مجلس با انتقاد از بی توجهی دولت به تثبیت شنهای روان هزار هکتار از اراضی سیستان، گفت: سیستان به دلیل طوفان های شن و ماسه بیش از ۲۰۰ روز از سال را در شرایط فوق بحرانی به سر می برد.
کد خبر: ۵۸۹۰۶۳
کد خبر: ۵۸۹۰۶۳
| |
4141 بازدید
4141 بازدید
سیدباقر حسینی در گفت وگو با خانه ملت، با تائید گزارش سازمان بهداشت جهانی مبنی بر معرفی زابل به عنوان آلودهترین شهر جهان، گفت: شهرستان زابل در اکثر ماههای سال به دلیل طوفان های شن و ماسه درشرایط بحرانی قرار دارد به طوری که مردم این شهرستان از 365 روز سال بیشتر از 200 روز آن به دلیل طوفان با مشکلات زیادی روبه رو هستند.
نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند درمجلس شورای اسلامی، افزود: طی 4 سال گذشته بارها از تریبون قوه مقننه این موضوع به مسئولان دولتی تاکید شد که برای کاهش آلودگیهای زابل تدابیر ویژه اتخاذ کنند، حتی از رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی درخواست شد که حق ریزگرد برای کارمندان سیستان درنظر گرفته شود اما به این موضوع هیچ ترتیب اثری داده نشد.
وی با اشاره به اینکه مهمترین اولویت برای کاهش آلودگیهای سیستان تثبیت شنهای روان است، تصریح کرد: در سفر استانی سال 93 اعضای هیات دولت به استان سیستان مقرر شد که تثبیت شنهای روان هزار هکتار از اراضی سیستان در دستور کار قرار گیرد اما متاسفانه از آن سال تاکنون حتی تثبیت یک هکتار از شنهای روان نیز در دستور کار دولت قرار نگرفته است؛ بنابراین با توجه به تداوم خشکسالی در این استان تثبیت شنهای روان باید توسط دولت پیگیری شود.