صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تخلیه شیر دامداران، جلوی جهاد کشاورزی اصفهان

دامداران برای اعتراض به قیمت شیرخام این بار در اصفهان و مقابل درب جهادکشاورزی استان تجمع و برای نشان دادن اعتراض خود اقدام به تخلیه شیرخام جلوی درب این ساختمان کردند
کد خبر: ۵۸۷۴۴۴
| |
10988 بازدید
|
۶

بعد از اینکه هفته گذشته دامداران مشهدی شیرخام خود را در اعتراض به واردات شیرخشک مقابل جهادکشاورزی استان در جوی آب خالی کردند، این بار نوبت به دامداران اصفهانی رسید تا به عدم اجرای مصوبه ۲ سال قبل خرید هرکیلوگرم شیرخام به نرخ ۱۴۴۰ تومان اعتراض کنند.

به گزارش تسنیم، دامداران برای اعتراض به قیمت شیرخام این بار در اصفهان و مقابل درب جهادکشاورزی استان تجمع و برای نشان دادن اعتراض خود اقدام به تخلیه شیرخام جلوی درب این ساختمان کردند. حرکتی که در هفته‌های گذشته نیز برای جلب توجه مسئولان، توسط مشهدی‌ها انجام شده بود.

بنابراین گزارش، قیمت مصوب هرکیلوگرم شیرخام در 3 ماهه اول سال 93، هزار و  440 تومان در نظر گرفته شده بود که اکنون بعد از گذشت نزدیک به 2 سال این نرخ برای دامداران محقق نشده است. در این شرایط، در روزهای اخیر شاهد واردات شیرخام و افت قیمت شیر دامداران در برخی مناطق به نرخ خرید هرکیلوگرم 800 تومان هستیم.



موسی رهنمایی رئیس اتحادیه دامداران استان اصفهان در گفت‌وگو با تسنیم دراین ارتباط گفت: دامداران در این تجمع به دنبال اجرای مصوبه دولت مبنی بر خرید شیرخام به قیمت هرکیلوگرم 1440 تومان توسط صنایع لبنی بودند.

وی افزود: آغاز دوباره خرید تضمینی شیرخام، برخورد با کارخانجات، جلوگیری از واردات شیرخشک و بالابردن تعرفه واردات کره از دیگر خواسته‌های دامداران است.

رهنمایی یاد آورشد: این سومین هفته است که دامداران برای احقاق حقوق خود تجمع کرده‌اند که هفته قبل  این تجمع مقابل استانداری اصفهان صورت گرفته بود.

وی در خصوص واردت کره گفت: بر اساس آمار گمرک قیمت وارداتی هر کیلوگرم کره 2.6 دلار است که با احتساب هزینه‌های حمل و نقل و بسته بندی هر کیلو گرم از این محصول 12 هزار تومان قیمت خواهد داشت، درحالی که کره  اکنون در بازار 26 هزار تومان به دست مردم می رسد.

بنابراین گزارش در صورتی که بخواهیم مقصری برای این مشکل پیدا کنیم،  پای سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و وزارت صنعت با وجود اجرای قانون انتزاع و واگذاری امور تنظیم بازار در میان است.

وزارت جهاد کشاورزی در نیمه اول سال 93 یعنی حدود 2 سال پیش، نرخ مصوب هرکیلوگرم شیرخام را 1440 تومان اعلام کرد که این نرخ توسط صنایع لبنی مورد قبول قرار نگرفت و خریداری نشد و سازمان حمایت تا به امروز عملکرد قابل دفاعی در نظارت بر اجرای این مصوبه دولت و الزام صنایع لبنی به خرید شیر خام به نرخ مصوب نداشته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۶
هم وطن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
این کار الگوی غلطی است از فرهنگ غربی که معنی اسراف را نمی دانند. ما که مسلمانیم و ارزش هایمان با کشورهایی مثل دانمارک و فرانسه که برای اعتراض از این شیوه استفاده می کنند کاملا متفاوت است. و تقلید از آنان اشتباه است ما باید به شیوه خودمان اعتراض کنیم. نه اینکه برکت و نعمت خدا را دور بریزیم . به هر علتی اصلا توجیه پذیر نیست.
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
در گذشته تو فرهنگ ما ریختن شیر یا افتادن یک تکه کوچک نان روی زمین کفر نعمت در نظر گرفته میشد.اما متاسفانه تلویزیون ما در سالهای اخیر آنقدر از اعتراضات دامداران اروپایی و رهاسازی شیر روی زمین خبر پخش کرد که قبح این کار از بین رفت.البته مقصود اصلی بد جلوه دادن وضعیت اقتصادی اروپا بود ولی خب بدآموزیهاش نصیب ما شد.
علی1
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
کشته مرده اونیم که با بطری کوکاکولا شیر پر کرده و داره خالی میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
عکسو دیدم فکر کردم اینا جشن گرفتن ومث خارجیها شیر سروکله هم میریزن.!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
بجای اسراف خوب بود با قیمت پایین به مردم میفروختین. این کار اثرش بیشتر بود!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۰
ماكه شيرمثل خيلي چيزاي ديگه ازسبدغذاييمون حذفه حالا دولت ميخاد وارد كنه يانكنه شيرخام داخلي گران كنه يانه دامداران دوربريزند يانديزندًبه حال ماتفاوتي نداره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟