صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
خبر

مراسم رونمایی از پیراهن تیم ملی تحریم شد؟

مراسم رونمایی از لباس تیم ملی در حالی امروز برگزار می‌شود که احتمالا از اردوی این تیم نماینده‌ای در این مراسم حضور نخواهند داشت.
کد خبر: ۵۸۶۲۳۸
| |
4491 بازدید
|
۱

شرکت جیووای ایتالیا که اسپانسر جدید لباس تیم‌های ملی فوتبال ایران به شمار می‌رود ساعت 16 امروز مراسم رونمایی از این لباس‌ها را برگزار خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، این مراسم در حالی برگزار می‌شود که از سوی این شرکت افشین پیروانی به همراه آندرانیک تیموریان و سیدجلال حسینی به این مراسم دعوت شده‌اند اما این احتمال وجود دارد که این نفرات در این مراسم شرکت نکنند.

گفته می‌شود به خاطر برخی ناهماهنگی‌ها این اتفاق صورت می‌گیرد و مسئولان و بازیکنان تیم ملی در اعتراض به اینکه چرا قبل از رونمایی در خصوص کیفیت و طراحی این لباس‌ها مشورتی با مسئولان صورت نگرفته در این مراسم شرکت نخواهند کرد.

با این حال گفته می‌شود شاید در آخرین دقایق با تماس کفاشیان ورق بازگشته و اعضای تیم ملی راهی این مراسم شوند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
منصور عیسی زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
لباس جدیدشامل هیچ کدام ازمواردی راکه یک لباس تیم ملی بایدداشته باشدراندارد.باعث تاسف
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار