صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مأموران در تعقیب دو بازیکن معروف استقلال!

حنیف عمران‌زاده، ممنوع‌الخروج است و آرش برهانی نیز که استقلال به سوئد سفر کرده بود، نتوانست مجوز خروج از کشور را بگیرد، ولی با وساطت مسئولان استقلال به سفر تفریحی آمریکا رفت.
کد خبر: ۵۸۶۰۷۶
| |
20893 بازدید
چند نفر از مأموران اداره مالیات در پایان تمرین امروز استقلال در کمپ زنده یاد حجازی حضور پیدا کرده تا نامه‌های تسویه حساب مالیاتی چند بازیکن را به آنها ابلاغ کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، تمرین امروز استقلال ساعت 19 به پایان رسید و بلافاصله پس از آن دو نفر از مأموران ویژه اداره مالیات با حضور در کمپ سراغ حنیف عمران‌زاده، آرش برهانی و امین حاج‌محمدی رفتند.

این نفرات به اداره مالیات بدهی دارند و به همین علت این مأموران با حضور در محل تمرین تیم استقلال نامه‌های بدهی‌های مالیاتی و تذکر بابت تسویه حساب را به سه بازیکن تیم استقلال ارائه کردند.

این در حالی است که حنیف عمران‌زاده، ممنوع‌الخروج است و آرش برهانی نیز که استقلال به سوئد سفر کرده بود، نتوانست مجوز خروج از کشور را بگیرد، ولی با وساطت مسئولان استقلال به سفر تفریحی آمریکا رفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟