صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولین کشتی تفریحی آمریکا در راه کوبا

برای اولین بار در بیش از 50 سال اخیر، یک کشتی تفریحی آمریکا عازم کوبا شد.
کد خبر: ۵۸۵۵۲۱
| |
2373 بازدید

برای اولین بار در بیش از 50 سال اخیر، یک کشتی تفریحی آمریکا عازم کوبا شد.

به گزارش عصر ایران کشتی تفریحی  آمریکایی "ادونیا دو فاتوم" روز یکشنبه بندر میامی در ایالت فلوریدا آمریکا را به سمت کوبا ترک کرد.

این اتفاق به دنبال نزدیکی دیپلماتیک میان هاوانا و واشنگتن روی داد.

این کشتی وابسته به گروه آمریکایی "کرنوال"، قرار است روز دوشنبه وارد بندر هاوانا شود و یک هفته در این کشور جزیره ای باقی بماند.

شمار زیادی از کوبایی ها در بندر میامی زندگی می کنند.

قرار است این شرکت 2 سفر در ماه به کوبا داشته باشد.  هدف از این سفر توسعه مبادلات فرهنگی میان دو دشمن سابق در دوره جنگ سرد است.

رابطه دیپلماتیک میان کوبا و آمریکا بیش از 50 سال قطع بود اما روند عادی سازی روابط میان دو کشور   از سال 2014 با مذاکرات دو طرف با میانجیگری واتیکان و کانادا آغاز شد.

عادی سازی روابط کوبا و آمریکا در ماه مارس گذشته با سفر باراک اوباما رئیس ایالات متحده آمریکا به هاوانا به اوج خود رسید.

این نخستین سفر اوباما به کوبا در بیش از 50 سال اخیر بود.

قبل از این هم مقامات کوبا و آمریکا برای ازسرگیری پروازهای مسافربری میان دو کشور به تعداد نزدیک به 100 پرواز در هفته، به توافق رسیده بودند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟