صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقدام خصمانه 2 نماینده کنگره علیه ایران

در ادامه اقدامات خصمانه آمریکا علیه کشورمان، دو عضو کنگره این کشور طرحی را ارائه داده‌اند که مانع از تعامل وزارت دفاع آمریکا با شرکت‌هایی می شود که با ایران تجارت می‌کنند.
کد خبر: ۵۸۴۹۰۸
| |
5269 بازدید

در ادامه اقدامات خصمانه آمریکا علیه کشورمان، دو عضو کنگره این کشور طرحی را ارائه داده‌اند که مانع از تعامل وزارت دفاع آمریکا با شرکت‌هایی می شود که با ایران تجارت می‌کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری دیلی کالر، پیتر روسکام و جکی والورسکی، دو عضو کنگره آمریکا قصد دارند با ارائه این طرح مانع از این شوند که وزارت دفاع با شرکت هایی که با ایران در تعامل هستند قراردادی امضا کند. این طرح که قرار است روز جمعه مورد بررسی قرار گیرد در صورت به تصویب رسیدن از شرکت‌ها می خواهد که در صورت تمایل به همکاری با وزارت دفاع آمریکا اطمینان دهند که با افراد و موسسات ایرانی که وزارت خزانه داری تعامل با آنها را منع کرده است، تجارت نمی‌کنند.

براساس این گزارش، قصد این قانونگذاران این است که به شرکت ها بفهمانند با ایران یا با آمریکا تجارت داشته باشند، اما نه با هر دو.

این طرح به ویژه نهادهای ایرانی را هدف قرار می دهد که با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تعامل هستند.

قصد اولیه این دو نماینده آمریکایی این بود که طرح خود را به عنوان یک اصلاحیه برای قانون اختیارات دفاع ملی در سال 2017 ارائه دهند که روز پنجشنبه از سوی دموکرات ها مورد مخالفت قرار گرفت اما طرح آنها قرار است روز جمعه در مجلس نمایندگان به طور جداگانه مطرح شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟