صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

در هیچ کدام از استان‌ها مشکل امنیتی نداریم

سخنگوی وزارت کشور از اشراف کامل دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی برای برگزاری انتخابات در امنیت کامل خبر داد.
کد خبر: ۵۸۴۵۸۳
| |
2176 بازدید

سخنگوی وزارت کشور از اشراف کامل دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی برای برگزاری انتخابات در امنیت کامل خبر داد.

به گزارش فارس از ستاد انتخابات کشور حسینعلی امیری سخنگوی وزارت کشور امروز ظهر با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه برای دور دوم انتخابات مجلس 17 میلیون واجد شرایط رای دادن هستند،‌ گفت: ستاد انتخابات کشور حدود 19 میلیون تعرفه به چاپ رسانید که برای هر کدام از از 21 استان که انتخابات در آن برگزار می‌شود رنگ تعرفه‌ها از یکدیگر متمایز است و امکان تخلف را به صفر می‌رساند.

وی افزود: تعرفه‌های دوره قبل را نمی‌توان برای مرحله دوم مورد استفاده قرار داد. همچنین در تمام شعب اخذ رای نماینده فرماندار، کاندیدها، شورای نگهبان و هیأت نظارت نسبت به نظارت و حسن اجرای انتخابات حضور دارند.

سخنگوی وزارت کشور با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی معاون امنیتی این وزارتخانه در جلسه ستاد انتخابات کشور گفت: با توجه به گزارشی که آقای ذوالفقاری معاون امنیتی وزارت کشور ارائه کردند در هیچ کجای کشور مشکل امنیتی وجود ندارد و تمام دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی اشراف کامل دارند تا انتخابات در امنیت کامل برگزار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟