صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كري: برخورد درست با مذهب، مسير برقراري صلح

در صورتي كه ما نقش كانوني مذهب را در زندگي ميلياردها نفر مردم جهان درك نكنيم، قادر به شناخت جهان نخواهيم بود.
کد خبر: ۵۸۴۳۹۰
| |
3085 بازدید
جان كري، وزير امور خارجه آمريكا با اشاره به جنايات گروه هاي تروريستي از جمله داعش تحت لواي مذهب، گفت: همان طور كه برخورد نادرست با مذهب مي تواند به درگيري و جنگ منجر شود، رابطه درست با آن، مسيري براي برقراري صلح در جهان است.

به گزارش ايرنا، وزير خارجه آمريكا طي سخناني در دانشگاه رايس ايالت تگزاس به نقش مذهب در سياست خارجي آمريكا اشاره كرد و افزود: در صورتي كه ما نقش كانوني مذهب را در زندگي ميلياردها نفر مردم جهان درك نكنيم، قادر به شناخت جهان نخواهيم بود.

اين نخستين اظهارات وزير خارجه آمريكا در رابطه با اهميت مذهب و نقش آن در شكل گيري سياست خارجي آمريكا محسوب مي شود.

وزارت خارجه آمريكا نيز در گزارش تحقيقاتي سال گذشته خود با اشاره به اهميت نقش مذهب در جوامع مختلف جهان نوشت: با توجه به اين كه 84 درصد از مردم جهان خود را وابسته به يكي از مذاهب جهان مي دانند، مذهب نقش برجسته و مهمي در سياست و جوامع مدني بازي مي كند و چنين نقشي بايد جدي گرفته شود.

كري در سال 2013 دفتر ويژه اي را تحت عنوان 'مذهب و امور جهان' در وزارت خارجه اين كشور دائر كرده بود كه هدف آن فراهم كردن زمينه تعامل ميان مذاهب مختلف عنوان شد.

وزير خارجه آمريكا در سخنان خود ضمن اشاره به تلاش هايي كه در زمان تصدي او در خصوص مذهب صورت گرفته است اين نكته را هم برشمرد كه نحوه برخورد درست يا غلط با مذهب چگونه مي تواند از طرفي تاثيرات مثبتي در مسائل جهاني داشته باشد و يا منجر به آشوب و از بين رفتن ثبات در جهان شود.

كري به جناياتي كه تحت نام مذهب در سراسر جهان و بويژه درخاور ميانه و جنوب آسيا صورت مي گيرد، اشاره كرد و گفت كه داعش ايزدي ها را به خاطر آن كه ايزدي هستند به قتل مي رساند و مسيحيان را به خاطر مسيحي بودنشان مي كشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار