صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اشغال مدرسه‌ای در پاریس به دست مهاجران

گروهی از مهاجران و پناهجویان مدرسه‌ای در حال بازسازی در پاریس را به تصرف و اشغال خود درآوردند.
کد خبر: ۵۸۳۰۸۷
| |
4845 بازدید

گروهی از مهاجران و پناهجویان مدرسه‌ای در حال بازسازی در پاریس را به تصرف و اشغال خود درآوردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در پی اشغال مدرسه‌ای توسط پناهجویان و مهاجران در پاریس، ریاست ناحیه «ایل دو فرانس» روز جمعه خواستار تخلیه این مدرسه شد.

به نوشته روزنامه فرانسوی فیگارو، گروهی از مهاجران و پناهجویان پنجشنبه شب گذشته مدرسه‌ای در پاریس را به تصرف و اشغال خود درآوردند.

ریاست ناحیه ایل دو فرانس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ناحیه ایل دو فرانس از پلیس خواسته فورا نسبت به تخلیه این مدرسه که قرار است پس از مرحله بازسازی و تعمیرات میزبان دانش‌آموزان و کارکنان آن باشد، اقدام کند و بخاطر این تخلف و خسارات‌ احتمالی ناشی از این اشغال غیرقانونی به مراجع قانونی شکایت خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، مهاجران و پناهجویانی که اقدام به اشغال این مدرسه کرده‌اند، از پناهجویان اردوگاهی هستند که از چند هفته پیش در نزدیکی ایستگاه «استالینگراد» برپا شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟