صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روند منطقی تعرفه ها به توسعه تجارت کمک می کند

رئیس کل گمرک ایران گفت: افزایش نیافتن تعرفه ها در بوجه 95 به معنای آغاز چالش های تعرفه ای نیست، بلکه به معنای منطقی شدن تعرفه برخی کالاهاست.
کد خبر: ۵۸۲۵۴۷
| |
3692 بازدید

رئیس کل گمرک ایران گفت: افزایش نیافتن تعرفه ها در بوجه 95 به معنای آغاز چالش های تعرفه ای نیست، بلکه به معنای منطقی شدن تعرفه برخی کالاهاست.
  به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از  واحد مرکزی خبر، مسعود کرباسیان گفت: ثبات تعرفه ها در بودجه سال جاری می تواند زمینه را برای توسعه تجارت ایجاد کند و تغییرات نباید ناگهانی و بدون پیش زمینه رخ دهد، ابتدا باید زیرساخت های لازم برای رونق آن کار ایجاد شود تا دلالان و قاچاقچیانی که همیشه منتظر خطایی از این سازمان هستند نتوانند ورود پیدا کنند.
 رئیس کل گمرک ایران افزود: افزایش تعرفه‌ها همیشه باعث منطقی شدن آنها نیست در مواقعی این افزایش نوسان ببار می آورد که تجارت محصولات را سخت می کند بنابراین اگر افزایش ندادن تعرفه ها باعث منطقی شدن آنها می‌شود بهتر است این رویکرد ادامه یابد.
 وی افزود: به منظور توسعه تجارت و حضور موثر شرکت های ایرانی در سایر کشورها نیازمند اصلاح برخی قوانین یا امور هستیم که اصلاح تعرفه ها یا در مواقعی لغو آنها می تواند راهگشای این کار باشد.
 رئیس کل گمرک با تاکید بر اینکه نوسان تعرفه ها سردرگمی هایی را ایجاد کرده است، گفت: می پذیریم که نوسان یا لغو برخی تعرفه ها سردرگمی‌هایی ایجاد کرده اما با توجه به حساسیت امور گمرکی و دولتی بهتر است سطح اطلاعات و آگاهی افزایش یابد تا در صورتی چنین شرایطی نگرانی برای تجار نباشد.
 کرباسیان با اشاره به قانون فضای کسب و کار خاطر نشان کرد: پیش آگهی یکی از موضوعاتی است که در قانون فضای کسب و کار به آن اشاره شده یعنی برای آغاز فعالیت یا تغییرات در سازمان ها باید از چند هفته قبل اعلام شود تا افرادی که می‌توانند درآن زمینه فعالیت مفیدی داشته باشند وارد عرصه شوند.  کارشناسان معتقدند مدیریت هدفمند واردات با نظام تعرفه ای هوشمند امکان پذیر است به طوری که بتواند ضمن حمایت از تولید داخل، هزینه تجارت واردات را نیز کاهش دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟