صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دختر 25 ساله ملایری زیر آوار جان باخت

کد خبر: ۵۸۱۸۳۰
| |
3084 بازدید

ریزش آوار یک منزل مسکونی در روستای «میشن» بخش زنگنه شهرستان ملایر باعث مرگ یک دختر 25ساله شد.

به گزارش فرهیختگان، محمد فضلی، مسئول کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر همدان درباره این خبر با اشاره به اینکه شامگاه شنبه یک مورد ریزش آوار یک خانه مسکونی به هلال احمر اطلاع رسانی شد، گفت: «با وجود اینکه این حادثه در ساعت 16:15 رخ داده بود ساعت 20:40 دقیقه توسط اورژانس به هلال احمر گزارش شد.»

وی با اشاره به اینکه تیم‌های امدادی کمتر از پنج دقیقه بعد در محل حادثه حضور یافتند، اظهار کرد: «عملیات امداد و نجات و کشف جسد این دختر چهار ساعت به طول انجامید.»

مسئول کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر همدان توضیح داد: «بر اثر سیلاب، این منزل مسکونی دچار خسارت شده بود و شنبه شب در حالی‌که دو نفر در آن ساکن بودند، آوار روی آنها ریزش کرد.»

فضلی افزود: «یکی از ساکنان در منزل به سرعت از خانه خارج شده، اما دیگری که دختر 25 ساله ای بود زیر آوار مدفون شد.»

او تاکید کرد: «جسد این دختر جوان پس از چهار ساعت تلاش 12 نفر از نیروهای هلال‌احمر در نهایت با استفاده از سگ‌های تجسس از زیر آوار پیدا شد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟