کباب شیشلیک، ثبت ملی می‌شود

شیشلیک مهمترین غذای منطقه گردشگری بینالود، طرقبه و شاندیز است
کد خبر: ۵۸۱۷۰۹
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۰ 17 April 2016
|
9007 بازدید
|
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری خراسان رضوی گفت: شیشلیک مهمترین غذای منطقه گردشگری بینالود، طرقبه و شاندیز است که موضوع ثبت این غذای سنتی در فهرست آثار ملی از سوی سازمان میراث فرهنگی در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا، حسین زارع صفت با بیان این مطلب در جلسه تقدیر از اعضاء ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان بینالود که در مجتمع تفریحی-گردشگری چالیدره برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان بینالود با دارا بودن طبیعت بکر، آب و هوای مناسب و جاذبه‌های گردشگری بسیار زیاد دارای ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری است با این حال به نظر می‌‎رسد تنها از 30 درصد این ظرفیت استفاده شده است.

وی با بیان اینکه 70 درصد ظرفیت منطقه طرقبه و شاندیز درحوزه توسعه گردشگری به بهره‌برداری نرسیده است، اضافه کرد: می‌توان با برنامه‌ریزی در این خصوص نسبت به توسعه گردشگری در آینده تصمیمات بسیار خوبی گرفت.

زارع صفت با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" افزود: توسعه گردشگری و تاکید بر افزایش درآمدها از این طریق یکی از راهکارهایی است که به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی گردشگری خراسان رضوی گفت: می‌توان با همدلی و مشارکت بخش دولتی و خصوصی برنامه‌ریزی‌های بسیار مناسبی را در خصوص توسعه گردشگری در این شهرستان انجام داد.

وی گفت: بوم‌گردی و توجه به طبیعت بکر طرقبه و شاندیز یکی از موضوعاتی است که می‌تواند به توسعه گردشگری در این شهرستان کمک کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به غذاهای سنتی شهرستان بینالود و منطقه طرقبه و شاندیز گفت: شیشلیک مهمترین غذای این منطقه است که البته موضوع ثبت این غذای سنتی در فهرست آثار ملی نیز از سوی این اداره کل در حال پیگیری است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۱۰
ايمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
اغا من ميگم نميخواد واسه ثبت ملى کردنش تو زحمت بيوفتن اقايون ، کارى کنن مردم بتونن سالى ى بار اين غذاى ملى رو روى سفره هاشون داشته باشن
سید حسنی سه نیک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
راست میگید
شکم گرسنه را هم ثبت جهانی کنید
استقامت و صبرِ ایرانی را ثبتِ جهانی کنید
محمد از تبریز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
این کباب همانطور که از نام ش پیدا ست در اصل مربوط به طرفهای آذربایجان است
طوفان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
یک رستوران معروف نزدیک نوشهر به بهانه موزیک زنده، استخوان دنده آبگوشتی را به جای شیشلیک به قیمت گزاف به مشتریان بیچاره قالب میکند
ناشناس
|
Germany
|
۰۷:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
ما از نخبگانی که ااینچنین اولویت های مهمی را کشف و اقدام می کنند متشکر هستیم!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
اسم شیشلیک کلا ترکی هست و مخصوص منطقه مشهد نیست!!!!
شایان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
البته ذکر یک نکته ضروریست: شیشلیک یک نام ترکی بوده و از غذاهای اصیل آذربایجان محسوب می شود. شیش در ترکی به معنی سیخ کباب وشیشلیک یعنی گوشتی که به سیخ کشیده می شود. در هر صورت ثبت ای ن قبیل موارد ارزشمند است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
لطفا منو هم بعنوان عاشق شیشلیک ثبت ملی کنید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
خاک بر سر ملتی که افتخار ملی اش شیشلیک باشد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۰
همانگونه که از اسم این کباب بر میاد شیشلیک یک نوع غذا و کباب ترکی به حساب میاد و این برای ما آذریها افتخار است که به عنوان میراث ایران زمین ثبت شود.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت