صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسعفای کامرون؛ درخواست معترضان انگلیسی

معترضان به سیاست‌های ریاضتی دولت محافظه‌کار انگلیس، در ادامه اعتراضات خود امروز شنبه ضمن برپایی تظاهرات سراسری فریاد زدند: «دیوید کامرون باید کنار برود».
کد خبر: ۵۸۱۴۶۰
| |
3168 بازدید
معترضان به سیاست‌های ریاضتی دولت محافظه‌کار انگلیس، در ادامه اعتراضات خود امروز شنبه ضمن برپایی تظاهرات سراسری فریاد زدند: «دیوید کامرون باید کنار برود».

به گزارش فارس، در ادامه اعتراضات نسبت به دیوید کامرون و دولت انگلیس، مردم شهر لندن بار دیگر با برپایی تظاهرات،‌ استعفای نخست‌وزیر را خواستار شدند.

چند روز قبل بود که به دنبال جنجال بر سر دخالت و نقش‌آفرینی دیوید کامرون در پرونده «اسناد پاناما»، فشارهای زیادی به نخست‌وزیر انگلیس برای کناره‌گیری از قدرت اعمال شد.

معترضان انگلیسی با برپایی تظاهرات هزاران نفری بر لزوم استعفای نخست‌وزیر این کشور تاکید داشتند؛‌ تظاهراتی که در آن افراد مختلفی از قبیل هنرمندان انگلیسی هم در آن شرکت کردند.

در ادامه اعتراضات به دولت محافظه‌کار انگیس، بار دیگر تظاهراتی علیه دیوید کامرون برگزار شد که این تظاهرات این بار در اعتراض به سیاست‌های ریاضتی دولت برگزار شده است.

معترضان انگلیسی در لندن با در دست داشتن پلاکارهایی با این نوشته که «او باید برود»،‌ فریاد می‌زنند دیوید کامرون باید از نخست‌وزیری استعفا دهد.

تظاهرات علیه سیاست‌های اقتصادی دولت انگلیس در لندن پایتخت این کشور که از دقایقی قبل آغاز شده، در حال برگزاری است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟