صفحه خبر لوگوبالا تابناک

نام رسمی جمهوری چک تغییر می یابد

تارنمای شبكه یورونیوز به نقل از وزیر امور خارجه جمهوری چك خبر داد كه نام رسمی این كشور كوتاه می شود.
کد خبر: ۵۸۱۱۰۴
| |
13055 بازدید
تارنمای شبكه یورونیوز به نقل از وزیر امور خارجه جمهوری چك خبر داد كه نام رسمی این كشور كوتاه می شود.

به گزارش ایرنا سایر وزیران و سران مجالس با تغییر نام 'جمهوری چك' به 'چكیا' و ثبت این نام جدید در سازمان ملل موافقت خواهند كرد.

'چكیا' معادل واژه چكی 'چسكو' است كه هم اكنون در رقابتهای ورزشی و تبلیغ این كشور و تولیدات آن به كار می رود.

گرچه كشورهای ایتالیا، آلمان و اسلواكی نام كوتاه این جمهوری را به كار می برند ولی انگلیسی زبانان از عنوان 'جمهوری چك' استفاده میكنند.

یورونیوز خبر می دهد كه حتی تارنمایی برای ترویج 'چكیا' راه اندازی شده است.

جمهوری چك كه در با 10.5 میلیون نفر جمعیت و 78 هزار كیلومتر مربع وسعت در قلب اروپا قرار دارد، در سال 1993 با تقسیم چكسلواكی سابق به دو قسمت موجودیت یافت و پایتخت آن پراگ است. این كشور هم اكنون عضو اتحادیه اروپا و ناتوست.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار