سرخیو راموس در راه چلسی

باشگاه چلسی بابت خروج احتمالی ایوانوویچ، تصمیم دارد تا سرخیو راموس مدافع اسپانیایی رئال مادرید اسپانیا را جایگزین او کند. راموس 30 ساله چندی پیش در الکلاسیکو از زمین بازی اخراج شد که دومین اخراج او در ماه اوریل بود.
کد خبر: ۵۸۰۲۸۹
| |
3185 بازدید

کوریره دلواسپورت از تمایل باشگاه چلسی به جذب سرجیو راموس خبر داد.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه چلسی برای مذاکره با ساباتینی برای به خدمت گرفتن ناینگولان، ایوانوویچ را به این باشگاه ایتالیایی پیشنهاد داده است که طبق گزارش کوریره دلواسپورت، 6 بازیکن مورد بحث نقل و انتقالات ساباتینی مدیر ورزشی باشگاه رم با نمایندگان باشگاه چلسی قرار گرفته اند که قاعدتا بررسی وضعیت بازیکنانی چون ناینگولان، کاستاس مانولاس، پیانیچ، محمد صلاح نیز در کنار ایوانوویچ در این مذاکره مورد بحث قرار گرفته است.

بر این اساس، باشگاه چلسی بابت خروج احتمالی ایوانوویچ، تصمیم دارد تا سرخیو راموس مدافع اسپانیایی رئال مادرید اسپانیا را جایگزین او کند. راموس 30 ساله چندی پیش در الکلاسیکو از زمین بازی اخراج شد که دومین اخراج او در ماه اوریل بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت