آتشسوری گسترده در معبدی در هند؛
عربستان، پاداش سفر نخست وزیر هند را داد! +ویدیو
اوایل وقت صبح امروز، خبر آتش سوزی گسترده در معبدی در هند که به جان باختن ده ها تن منجر شد، به سرخط خبرهای مطبوعات و رسانه های مختلف راه یافت. در این میان، هرچند رسانه های رسمی هند و همچنین بیشتر رسانه های غربی سعی دارند این موضوع را واقعه ای عادی و غیرعمدی معرفی کنند، برخی اخبار و گزارش ها از دست داشتن عوامل وهابی وابسته به عربستان سعودی در این ماجرا حکایت دارد.
کد خبر: ۵۷۹۶۹۱
| | 29920 بازدید
اوایل وقت صبح امروز، خبر آتش سوزی گسترده در معبدی در هند که به جان باختن ده ها تن منجر شد، به سرخط خبرهای مطبوعات و رسانه های مختلف راه یافت. در این میان، هرچند رسانه های رسمی هند و همچنین بیشتر رسانه های غربی سعی دارند این موضوع را واقعه ای عادی و غیرعمدی معرفی کنند، برخی اخبار و گزارش ها از دست داشتن عوامل وهابی وابسته به عربستان سعودی در این ماجرا حکایت دارد.گفته می شود، حال بسیاری از مجروحان این حادثه وخیم بوده و آن ها در شرایط بحرانی هستند.
«بی بی سی» می نویسد، آتش اواسط بعداز ظهر روز شنبه (نهم آوریل) آغاز شد؛ هنگامی که جرقه ناشی از یک ترقه حریق و انفجار در خرمن مواد محترقه و فشفشههایی به راه انداخت. این معبد بنا داشت در پایان فستیوالی که امروز برگزار کرد، مراسم آتش بازی راه بیندازد. مدتی پس از شعلهور شدن آتش، ساختمان معبد فرو ریخت و منجر به مرگ شمار بسیاری از حاضران شد.

در این میان، برخی شنیده ها حاکی از آن است که آتش سوزی در معبد مذکور، در واقع نه یک واقعه تصادفی، بلکه اقدامی برنامه ریزی شده بوده که در راستای ایجاد اختلاف میان مسلمانان و هندوها صورت می گیرد و پشت پرده این واقعه نیز ـ مطابق اغلب موارد مشابه ـ عوامل وهابی وابسته به عربستان سعودی قرار دارند.
بر این اساس، برنامه ریزی برای آتش زدن معبد، آن هم درست در زمان اوج شلوغی و برگزاری مراسم، پس از آن صورت گرفت که اخیراً مقامات محلی به دلایل امنیتی از برگزاری مراسم نماز یک امام جماعت وهابی افراطی در آن ایالت جلوگیری کردند. در پی این واقعه، عوامل وهابی وابسته به امام جماعت مذکور با اشاره خود وی، برنامه ریزی برای «انتقام» گرفتن را آغاز کردند.
اما نکته اینجاست که این اقدام تنها یک هفته پس از آن صورت می گیرد که نارندرا مودی، نخست وزیر هند، برای دیدار و گفت و گو با مقامات سعودی به عربستان سفر کرد؛ سفری که هم رسانه های هندی و هم رسانه های منطقه به آن پرداخته و آن را نشانه ای روشن از تمایل هند به تغییر جهت سیاست منطقه ای خود و تمرکز بیشتر بر عربستان، به جای ایران، ارزیابی کردند.
اکنون با بروز این واقعه، چنین به نظر می رسد که دیدار مودی از عربستان نه تنها تأثیری در بهبود وضعیت کشورش از جنبه های مختلف نداشته، بلکه حتی نتوانسته جلوی تهدید امنیتی برآمده از وهابیت را که از طریق مفتیان و امامان جماعت وهابی در کشورهای مختلف اشاعه پیدا می کند، بگیرد.
ویدیویی از آتش سوزی در معبدی در هند را در «تابناک» ببینید:
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


