برخورد پراید با شتر جان 2 مسافر را گرفت

کد خبر: ۵۷۹۰۲۷
| |
5639 بازدید
|
۱
سخنگوی سازمان امداد و نجات با اشاره به مهمترین تصادفات شبانه‌روز گذشته گفت: برخورد سواری پراید با شتر در محور ایرانشهر- بزمان جان 2 مسافر را گرفت.

به گزارش فارس، سید مصطفی مرتضوی به مهمترین حوادث شبانه‌روز گذشته اشاره کرد و گفت: برخورد سواری پراید با شتر در محور ایرانشهر- بزمان ساعت 22:05 شب گذشته دو کشته برجای گذاشت و سبب آسیب به 4 مسافر شد.

وی افزود: همچنین در محور زاهدان - نهبندان واژگونی پژو در روز گذشته سبب جان باختن یک سرنشین این خودرو شد و یک مسافر نیز توسط نیروهای هلال احمر از خدمات امدادی بهره‌مند شد.

سخنگوی سازمان امداد و نجات خاطر نشان کرد: واژگونی کامیونت باری ساعت 7 صبح امروز در محور فارس- مرودشت یک کشته برجای گذاشت و نیروهای امدادی بلافاصله بعد از وقوع این حوادث در محل حادثه حضور یافته و سرنشینانی که دچار حادثه شدند را امدادرسانی کردند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
یعنی واقعا هر جا سخن حادثه است ، نام پراید می درخشد !
وب گردی