صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیران خارجه ترکیه و آذربایجان رامسر را ترک کردند

وزیران خارجه آذربایجان و ترکیه رامسر را به مقصد کشورهای‌شان ترک کردند.
کد خبر: ۵۷۸۶۰۸
| |
9991 بازدید
وزیران خارجه آذربایجان و ترکیه رامسر را به مقصد کشورهای‌شان ترک کردند.

به گزارش ایسنا، مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه و المار ممدیاروف، وزیر خارجه آذربایجان پس از پایان چهارمین نشست مشترک وزیران خارجه ایران، آذربایجان و ترکیه که در بام رامسر برگزار شده بود، این شهر را به مقصد آذربایجان و ترکیه ترک کردند.

بر اساس این گزارش، عصر امروز چهارمین نشست مشترک وزیران خارجه سه کشور یاد شده برگزار شد و قرار شد نشست بعدی در آذربایجان برگزار شود.

در این نشست دو سند مورد توافق و تاکید مقامات سه کشور شرکت کننده قرار گرفت که یکی از این اسناد بیانیه پایانی این نشست بود و هم‌چنین سند برنامه مشترک کاری دو سال آینده نیز از دیگر سندهایی بود که در این نشست مورد توافق طرف‌ها قرار گرفت.

سه کشور تصمیم گرفتند که برای اجرایی کردن مصوبات و تصمیمات خود کمیته دائمی راهبری در سطح معاونان سیاسی وزیران خارجه تشکیل دهند.

به گزارش ایسنا هم‌چنین قرار است محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان روز پنج‌شنبه به باکو سفر کند و در اولین نشست مشترک وزیران خارجه ایران، آذربایجان و روسیه شرکت کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟