ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مجمع انتخابی فدراسیون فوتبال لغو می‌شود؟

با توجه به اینکه وزارت ورزش از فدراسیون فوتبال خواسته تا اساسنامه را برای مصوبه هیات دولت آماده کند احتمال لغو انتخابات فدراسیون فوتبال وجود دارد.
کد خبر: ۵۷۷۸۹۰
| |
3218 بازدید
پس از اینکه اعلام شد اساسنامه فدراسیون فوتبال مصوبه هیأت دولت را ندارد، مقرر شد تا این موضوع هرچه سریع‌تر محقق شده و اساسنامه این فدراسیون مورد تصویب هیأت دولت قرار بگیرد.
به گزارش تابناک ورزشی، این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که قرار است 11 اردیبهشت‌ماه سال جاری انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار شود، اما برای برگزاری این انتخابات به گفته وزارت ورزش، اساسنامه فدراسیون، مصوبه دولت را ندارد و تا تصویبی وجود نداشته باشد، اصولاً هیچ انتخاباتی نیز نباید برگزار شود.
بر همین اساس در جلسه ای که به تازگی بین نصرالله سجادی، معاون وزارت ورزش با علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال برگزار شده است، وزارت ورزش به کفاشیان مأموریت ویژه‌ای داده تا اساسنامه را برای مصوب شدن در هیأت دولت هرچه سریع‌تر آماده کند.

این در حالی است که مدت قانونی ریاست علی کفاشیان بر فدراسیون فوتبال که از سوی مجمع وی برای این سمت تا پایان اردیبهشت انتخاب شده بود، دقیقاً یک ماه و نیم دیگر به پایان می‌رسد و به نظر می‌رسد وزارت نیز با ماندن بیش از موعد قانونی کفاشیان در این سمت برای چند ماه اضافه‌تر مشکلی ندارد و در حال حاضر تنها دغدغه طرفین، تصویب اساسنامه فدراسیون فوتبال از سوی دولت باشد.
در نهایت اینکه به نظر می‌رسد تا مصوب نشدن اساسنامه، انتخابات فدراسیون برگزار نشده و به احتمال زیاد برای اتخاذ تصمیمات بعدی، مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال در تاریخ 11 اردیبهشت به مجمع فوق‌العاده تغییر کاربری خواهد داد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟