صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حرکت مشکوک رونالدو قبل از ال کلاسیکو

ستاره پرتغالی رئال مادرید خانه خود را در شهر مادرید در معرض فروش قرار داده است تا زمزمه‌های جدایی او از کهکشانی‌ها در مادرید قوت گیرد.
کد خبر: ۵۷۷۳۷۰
| |
10757 بازدید
ستاره پرتغالی رئال مادرید خانه خود را در شهر مادرید در معرض فروش قرار داده است تا زمزمه‌های جدایی او از کهکشانی‌ها در مادرید قوت گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، رئال مادرید بازی بسیار حساسی را در رقابت‌های لیگا پیش‌رو دارد. این تیم باید در هفته سی و یکم در نوکمپ به مصاف بارسلونا برود.

رسانه‌های اسپانیایی قبل از این دیدار حساس خبری جنجالی را منتشر کردند تا جایی که نوشتند کریستیانو رونالدو خانه خود را در شهر مادرید در معرض فروش قرار داده است و به نظر می‌رسد که خود را آماده جدایی از رئال می‌کند.

رونالدو در فصل جاری با وجود آمار گلزنی بسیار خوبی که از خود به جای گذاشته اما رابطه خوبی با هواداران رئال ندارد و این به خاطر نتایج ضعیف این تیم در رقابت‌های مختلف به استثنایی لیگ قهرمانان اروپا است. او بهترین گلزن تاریخ رئال به شمار می‌آید اما احتمال جدایی او از رئال در تابستان زیاد است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی