صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعویق موعد انتخابات پارلمانی سوریه

کد خبر: ۵۷۷۱۹۰
| |
3435 بازدید
رئیس‌جمهوری سوریه در بیانیه ای تاریخ انتخابات پارلمانی این کشور را به تعویق انداخت.

به گزارش فارس، «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه با صدور بیانیه‌ای تاریخ انتخابات پارلمانی این کشور را به تعویق انداخت.

بر اساس گزارش روزنامه «القدس‌العربی»، یک منبع حکومتی سوریه در ساعات پایانی سه‌شنبه شب (دیشب) اعلام کرد بر اساس این دستور تاریخ انتخابات پارلمانی سوریه از 13 آوریل به هفتم ماه می (2016) موکول شده است.

دلیل این تاخیر در انتخابات اعلام نشده است.

اسد پیش‌تر در چهارم اسفندماه (1394) با صدور فرمانی، چهارشنبه 13 آوریل 2016 (25 فروردین 1395) را به عنوان زمان برگزاری انتخابات پارلمانی در این کشور اعلام کرد.

سوریه شامل 14 استان می باشد که مردم این کشور در مجموع 250 نماینده منتخب خود را به مدت چهار سال به مجلس می فرستند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟