قرارداد محرمانه در صنایع محلی از اعراب ندارد

کد خبر: ۵۷۶۷۹۳
| |
5955 بازدید
نادر قاضی پور درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه مسئولان نمی توانند بگویند قراردادها محرمانه است و آن را شفاف نکنند،اظهار داشت:تمام قرادادهای تجاری چه قبل و چه پس از انعقاد باید مشخص شود،طبق اصل 77 قانون اساسی تمام موافقت نامه تجاری باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و قراردادهای محرمانه در صنعت خودرو محلی از اعراب ندارد.

نماینده مردم ارومیه مجلس با تاکید براینکه انعقاد قراردادهای تجاری نباید برای واردات بلکه باید برای دریافت صنعت و تکنولوژی باشد،افزود:با عدم دریافت تکنولوژی و دریافت کالاها و اجناس پس از مدتی ایران به گورستان کالاهای خارجی و وارداتی تبدیل می شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه شرکت پژو باید نسبت به پرداخت خسارتی که در در دوره تحریم ها نسبت به ایران وارد شده اقدام کند،افزود:به دلیل بدعهدی پژو خسارت‌های زیادی به ایران وارد شده و ما باید در قرارداد جدید این موضوع‌ را مورد توجه قرار دهیم تا بستر دیگری برای بداخلاقی‌های پژو فراهم نشود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی