صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پلیس فرانسه دانشجویان معترض را سرکوب کرد

پلیس فرانسه با دانشجویان معترض به سیاستهای دولت این کشور در پاریس درگیر شد.
کد خبر: ۵۷۶۶۸۶
| |
3575 بازدید
پلیس فرانسه با دانشجویان معترض به سیاستهای دولت این کشور در پاریس درگیر شد.

به گزارش پرس‌تی‌وی، پلیس فرانسه دانشجویان فرانسوی را که به سیاستهای دولت این کشور معترض بودند سرکوب کرد. خیابانهای شهر پاریس پایتخت فرانسه روز گذشته شاهد برپایی تظاهرات و درگیری بود.

دانشجویان معترض فرانسوی به چند پاسگاه پلیس حمله کردند. آنها در اعتراض به خشونتهای پلیس به برگزاری این تجمع و بیان خشم خود مبادرت کردند. دانشجویان معترض در مناطق دهم و نوزدهم پاریس به‌سمت مراکز پلیس، سنگ پرتاب می‌کردند. انتشار تصاویری مربوط به اقدام یکی از افسران پلیس در کتک زدن وحشیانه یکی از جوانان فرانسوی سبب خشم شدید مردم این کشور شده است.

این برخورد روز بیست و چهارم مارس (پنجشنبه) رخ داده است. روز پنجشنبه دانشجویان در اعتراض به قوانین جدید کار و اشتغال در این کشور تظاهرات کردند. آنها چندین خودرو را به آتش کشیدند و با نیروهای پلیس ضدشورش درگیر شدند که با شلیک گاز اشک‌آور مواجه شدند و بعد از آن هم، تصاویر کتک زدن جوان فرانسوی منتشر شد و خشم دانشجویان را به‌همراه داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟