نمایندگان منتخب دخالت های خود را آغاز کرده اند
نمایندگان در زمان تبلیغات انتخاباتی از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند و گاها وعده های را در این زمان به هواداران خود می دهند که بعد از انتخابات نمی توانند از زیر آن شانه خالی کنند و همین عوامل باعث ایجاد فشار به نماینده می شود و نمایندگان را واردار به فشار به مسئولان می کند.
کد خبر: ۵۷۶۶۷۰
| | 9898 بازدید
حدود یک ماه از انتخابات مجلس شورای اسلامی می گذرد، تقریبا تکلیف نمایندگان در بسیاری از حوزه های انتخابیه مشخص شده است، هر چند که مجلس دهم هنوز به صورت رسمی آغاز به کار نکرده است و نمایندگان منتخب بر روی صندلی های سبز خود جلوس نکرده اند اما از هم اکنون زمزمه های دخالت بسیاری از نمایندگان تازه انتخاب شده در برخی حوزه های مدیریتی دولتی و خصوصی به گوش می رسد.به گزارش «تابناک»، نخستین هدف نمایندگان و مسئولانی که تازه در منصبی نصب شده اند، شرکت ها و برخی ادارت دولتی در شهرهای کوچک است. عمده ترین دخالت ها نیز از سوی نمایندگان صورت می گیرد، چون منتخبان مجلس در زمان تبلیغات انتخاباتی آنقدر وعده و وعید داده اند و خود را وامدار هواداران خود کرده اند که بلافاصه بعد از رسیدن به جایگاه نمایندگی در پی جبران آن هستند.
شرکت های تولیدی ریز و درشت کشور که با مشکلات مدیریتی همراه است، از اولین مراکزی هستند که در تیررس این نمایندگان قرار دارند. به همین دلیل، باعث ایجاد برخی رابطه های غیر شفاف در سیستم مدیریتی می شوند که اتفاقا وجود چنین رابطه های غیر شفاف مدیریتی از دلایل ناکارامدی و آسیب به بنگاه های اقتصادی است.
هر مقامی از نماینده گرفته تا استاندار در شرکت های دولتی در شهرستان ها با اعمال سلیقه شرکت ها را از ریل اصلی خود دور می کنند.
یکی از شرکت های بزرگ دولتی در شمال کشور با نوع عدیده ای از این مشکل روبه رو ست، به گونه ای که به گفته برخی کارکنان این شرکت، سهم خواهی نمایندگان مجلس باعث عدم رشد شرکت شده است. گویا هر یک از نمایندگان که موفق به ورود به مجلس می شوند، گروهی را که با خود همراه هستند در بخش های مختلف استان مشغول به کار می کنند و از قضا، نخستین هدف آنها همین شرکت کاغذسازی است.
زد و بندهای عجیب در استخدام نیروهای شرکت ها و پست های ساختگی و آنی از معضلاتی هستند که پس از هر بار انتخابات در برخی از شرکت ها به چشم می خورد.
شرکت زیر نیز یکی از بزرگ ترین کارخانجات تولید کاغذ در کشور از جمله این شرکت هایی است که از این آسیب جان سالم به در نبرده است.
یکی از مدیران سابق این شرکت می گوید: حق طبیعی نمایندگان است که در کارهای اجرایی نظارت کامل داشته باشند؛ اما متأسفانه برخی از این نمایندگان به جای نظارت، در امور دخالت می کنند که این دخالت ها آسیب های جدی به شرکت وارد کرده است، به گونه ای که گاهی از این نمایندگان پای را فراتر می گذارند و اصرار به عزل و نصب مدیران می کنند که د رنتیجه آن گاهی افراد ناکارآمد بر سر کار می آیند.
نکته جالب اینکه گاهی خود نمایندگان نیز بر این رفتارها اذعان دارند و رفتار برخی از همکاران خود را در برخورد با شرکت های تولیدی دولتی تأیید می کنند.
در همین ارتباط عباس فلاحی باباجان در گفت و گو با تابناک اظهار داشت: متأسفانه برخی از همکاران ما به وضوح در مسائلی که به آنها مربوط نیست، دخالت می کنند.
این نماینده مجلس افزود: برخی نمایندگان با تهدید و اعمال فشار به برخی از مسئولان استانی و شهرستانی افرادی را که معرفی می کنند و در پست های کلیدی جای می دهند. این اقدام نمایندگان علاوه بر اینکه در بلندمدت باعث کاهش بهره وری می شود، ریشه تولید را در کشور از بین خواهد برد.
این نماینده مجلس درباره علل برخورد این نمایندگان نیز گفت: متأسفانه نمایندگان در زمان تبلیغات انتخاباتی از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند و گاه وعده هایی به هواداران خود می دهند که پس از انتخابات نمی توانند از زیر آن شانه خالی کنند و همین عوامل، باعث ایجاد فشار به نماینده می شود و نمایندگان را واردار به فشار به مسئولان می کند.
شاید تا زمانی که بنگاه های اقتصادی و تولیدی دولتی هستند، همواره باید شاهد این نوع فراز و نشیب ها در عرصه مدیریت و عملکرد شرکت ها باشیم، چون در این نوع مدیریت، تنها چیزی که اهمیت ندارد بهره وری است؛ حال چه این بهره وری مالی باشد یا بهره وری انسانی.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


