واشنگتن متقاعد شد در مورد آینده اسد بحث نکند

ریابکوف گفت: واشنگتن متقاعد شد که در این مرحله نیازی به بحث در مورد آینده اسد نیست
کد خبر: ۵۷۶۶۵۴
|
۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۸ 26 March 2016
|
4166 بازدید
معاون وزیر خارجه روسیه می‌گوید واشنگتن پذیرفته است که در این مرحله نیازی به بحث در مورد آینده بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه نیست.

به گزارش فارس، «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز جمعه از موافقت آمریکا با عدم بحث در مورد آینده بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در مرحله فعلی مذاکرات خبر داد.

ریابکوف که با خبرگزاری اینترفکس مصاحبه می‌کرد، گفت: «موضع مسکو مبنی بر اینکه در این مرحله نیازی به بحث در مورد آینده اسد نیست، در حال درک شدن در واشنگتن است. این مانع را از مسیر برداشته‌ایم.»

وی افزود: «مسکو ایالات متحده را متقاعد کرده که تصمیم‌گیری در مورد آینده اسد به بعد موکول شود.»

این دیپلمات ارشد روس در بخش دیگری از این مصاحبه گفت که مسکو امیدوار است واشنگتن به ترکیه و عربستان برای پیشبرد روند سیاسی فشار بیاورد.

«جان کری» وزیر خارجه آمریکا این هفته برای بحث در مورد سوریه به مسکو سفر کرده بود. در پایان این سفر، کری و سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه از توافق طرفین برای افزایش تلاش‌ها برای برگزاری مذاکرات مستقیم دولت و معارضین سوریه خبر دادند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت