صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رکورد تولید گاز در ایران شکسته شد

یک مقام مسئول با اشاره به تولید بیش از ۱۵۸ میلیارد مترمکعب گاز در سال گذشته از ثبت رکورد جدید تولید گاز در کشور خبر داد.
کد خبر: ۵۷۶۶۲۱
| |
5683 بازدید

یک مقام مسئول با اشاره به تولید بیش از ۱۵۸ میلیارد مترمکعب گاز در سال گذشته از ثبت رکورد جدید تولید گاز در کشور خبر داد.

به گزارش مهر، ناصر ابراهیمی درباره آخرین وضعیت تولید و مصرف گاز در سال ۱۳۹۴، گفت: از سال ۱۳۶۵ توسعه گازرسانی به شهرها و روستاها در کشور آغاز شده و تاکنون ۸۸ درصد خانوارهای کشور از نعمت گاز طبیعی بهره مند شده‌اند.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز با اعلام اینکه در حال حاضر روزانه ۷۰۰ میلیون متر مکعب معادل ۴.۵ میلیون بشکه فرآورده نفتی در کشور گاز مصرف می‌شود، تصریح کرد: هم اکنون حدود ۷۰ درصد سهم سبد سوختی کشور متشکل از گاز طبیعی است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سهم گاز طبیعی از سبد انرژی در صدر قرار دارد، اظهار داشت: گاز طبیعی محور توسعه و استراتژیک اقتصاد کشور بوده و سال گذشته بیش از ۱۵۸ میلیارد متر مکعب گاز طبیعی در سطح کشور تولید، انتقال و توزیع شده است.

به گفته مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز تولید و انتقال گاز طبیعی در سال 95 در مقایسه با سال 94 افزایشی بیش از هشت میلیارد مترمکعبی داشته است.

ابراهیمی با یادآوری اینکه افزایش سهم گازطبیعی در سبد سوختی کشور به معنای افزایش رفاه عمومی، توسعه صنعتی و اقتصادی، کاهش آلودگی هوا است، تاکید کرد: هم اکنون در زمینه توسعه گازرسانی کشور در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟