صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نهاوندیان: ۹۵ آغاز یک خیز اقتصادی خواهد بود

در سال ۹۵ همه تلاش‌های دولت بر رشد و اشتغال متمرکز خواهد بود.
کد خبر: ۵۷۶۲۱۲
| |
3628 بازدید

رئیس دفتر رئیس جمهور، سال ۹۵ را سال شکوفایی اقتصادی نامید و گفت: در سال ۹۵ همه تلاش‌های دولت بر رشد و اشتغال متمرکز خواهد بود.

به گزارش مهر، محمد نهاوندیان با اشاره به برنامه های دولت برای سال ۹۵ اظهارداشت: انشاءالله سال ۹۵، سال شکوفایی اقتصادی است.

رئیس دفتر رئیس جمهور، تاکید کرد: همه پیش‌بینی‌ها این است که متوسط رشد ما حداقل ۵ درصد خواهد بود که تقریبا ۲ برابر رشد متوسط ۱۰ ساله کشور است؛ لذا این آغاز یک خیز اقتصادی خواهد بود.

وی با تاکید براینکه همه تلاش‌های دولت به رشد و اشتغال متمرکز خواهد بود، ادامه داد: هدف این است که مشکل متراکم بیکاری که از سال‌های گذشته مانده را به حرکت فزاینده اشتغال تبدیل کنیم تا جوانان ما با نگاه امیدوارانه‌تری به آینده پس از تحصیل خود نگاه کنند.

نهاوندیان همچنین در خصوص تذکر رهبرانقلاب در مورد رفت آمدهای خارجی و در پاسخ به این سوال که تاکنون سفر هیات های خارجی چه نتایج ملموسی داشته است؟ گفت: این تذکر بسیار به جا، بلافاصله به همه طرف‌های مذاکره منتقل شده و بسیار کمک می‌کند برای اینکه آثار مطلوب این مذاکرات هر چه سریعتر به دست بیاید.

وی خاطرنشان کرد: آنچه تابحال در برجام انجام شده، برداشتن مانع است اما حرکت در مسیر برای رسیدن به مقصد متناسب با آن حوزه‌ها، زمان طبیعی خود را می‌برد. گام به گام در این مسیر حرکت رو به جلو انجام شده و باید بر سرعت این حرکت افزود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟