پیروزی خفیف مردان خسته گواردیولا مقابل کلن

کد خبر: ۵۷۵۸۵۰
| |
3967 بازدید
شاگردان گواردیولا بعد از بازی درخشان مقابل یوونتوس این بار در بوندس لیگا یک برد دیگر را به دست آوردند.
به گزارش تابناک ورزشی، در ادامه بازی های هفته بیست و هفتم بوندسلیگا، بایرن مونیخ میهمان کلن بود که در پایان توانست حریف خود را با نتیجه یک بر صفر شکست دهد. شاگردان گواردیولا که خستگی در ساق پایشان به دلیل بازی 120 دقیقه ای مقابل یوونتوس مشهود بود در نهایت با تک گل دقیقه 10 لواندوفسکی فاصله خود را با دورتموند کمتر کردند.
بایرن با این پیروزی 69 امتیازی شد و در جایگاه نخست جدول باقی ماند. در حال حاضر دورتموند با 61 امتیاز و هرتابرلین با 45 امتیاز در جایگاه دوم و سوم جدول قرار دارند.

نتایج دیگر مسابقات برگزار شده به شرح زیر است:

هامبورگ 1  - هوفن هایم  3

کلن  صفر - بایرن مونیخ  1

هرتابرلین 2 - اینگول اشتادات یک

وردربرمن 1   - ماینز 1

ولفسبورگ 1 - دارمشتات 1


اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت