صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتبارات باید مطابق قانون هزینه شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید مطابق قانون اعتبارات را هزینه کند، گفت: حتما باید مصوبه مجلس درخصوص بودجه دو دوازدهم داشته باشیم، در غیر این صورت دولت نمی‌تواند پولی بپردازد.
کد خبر: ۵۷۴۷۹۸
| |
3835 بازدید

احمد توکلی در نشست علنی امروز (دو‌شنبه، 24 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با اشاره به اظهارات باهنر نایب‌رئیس مجلس در رابطه با نحوه هزینه‌کرد اعتبارات در سال 95 گفت: آقای باهنر گفته است اگر در 15 روز اول فروردین سال 95 لایحه بودجه نیاید، مشکلی در هزینه‌کرد اعتبارات وجود ندارد و فقط 25 فروردین به بعد که دولت می‌خواهد حقوق کارکنان را پرداخت کند، مشکل ایجاد می‌شود. این در حالی است که براساس اصل 53 قانون اساسی، دولت از روز اول فروردین حتی یک ریال هم نمی‌تواند خرج کند.

دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر توکلی، گفت: این مسئله در هیأت رئیسه هم بحث شد و درباره این موضوعی که شما می‌فرمایید تصمیم‌گیری شد که ما حتما باید بودجه دو دوازدهم داشته باشیم و دولت نمی‌تواند پولی بپردازد و مجبور است مطابق قانون پرداخت کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟