اولین سالگرد عروج دو خبرنگار ورزشی ایران برگزار شد

مراسم اولین سالگرد درگذشت دو خبرنگار ایرانی که در حادثه سقوط هواپیمای آلمانی جان خود را از دست دادند امروز برگزار شد.
کد خبر: ۵۷۴۶۲۶
| |
2973 بازدید

اولین سالگرد درگذشت مرحوم میلاد اسلامی و حسین جوادی دو تن از خبرنگاران ورزشی که در حادثه سقوط هواپیمای جرمن وینگز آلمان جان خود را از دست دادند امروز از ساعت 15 در قطعه نام آوران بهشت زهرای تهران برگزار شد.

به گزارش تابناک ورزشی، در این مراسم تعدادی از مسئولان ورزشی، برخی از مدیران فدراسیون فوتبال و همچنین جمعی از اصحاب رسانه در کنار خانواده‌های این دو مرحوم حضور داشتند و حاضرین یاد و خاطره این دو مرحوم را گرامی داشتند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت