معاون رییس جمهور در دیدار با منتخبان زن مجلس دهم گفت: انتخاب 14 نماینده زن در دوره نخست انتخابات مجلس دهم نشانه افزایش باور به شایستگی زنان است.
به گزارش سرویس «زنان» ایسنا، شهیندخت مولاوردی در دیدار با منتخبان زن مجلس دهم ضمن تبریک به آنان ، به قدردانی از حضور حداکثری مردم در انتخابات هفتم اسفند پرداخت و گفت: حضور گسترده مردم در انتخابات حماسه دیگری را رقم زد که ناظران و تحلیلگران داخلی و خارجی را به شگفتی واداشت.
وی با اشاره به اعتماد مردم به زنان برای حضور در مهم ترین نهاد قانون گذاری کشور ادامه داد: رأی مردم به زنان برای حضور بیشتر در مجلس بیانگر افزایش باور به توانمندی و شایستگی زنان برای حضور در عرصه های مختلف است و این دستاورد تلاشها و فعالیت هایی است که از مدتها پیش آغاز و در انتخابات به بار نشست.
مولاوردی با اشاره به اهمیت حضور مردم در انتخابات دوره دوم مجلس دهم گفت: تلاشها و فعالیت های بسیاری برای حضور حداکثری مردم در انتخابات صورت گرفت و امیدوارهستیم که این تلاشها برای دور دوم انتخابات نیز تداوم داشته باشد و البته خانم های دیگر نیز به جمع شما اضافه شوند تا بتوانیم ترکیب بی سابقه ای را در تاریخ ادوار مجلس بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور داشته باشیم.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه افزود: امید است با افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس و البته توسعه کیفی که با حضور زنان فرهیخته و توانمند شکل می گیرد با کمک یکدیگر بتوانیم برنامه های مشترکی را در راستای بهبود وضعیت زنان و خانواده و پایداری نهاد خانواده داشته باشیم.
وی توجه به تعامل میان قوا برای برنامه ریزی درست و دقیق در حوزه زن را دارای اهمیت دانست و تاکید کرد: تعامل میان قوا برای اثر بخشی و هم افزایی در هر حوزهای باید وجود داشته باشد ولی این بدان معنا نیست که استقلال قوا از بین برود و وجود مجلسی که تابع دولت باشد به هیچ وجه مدنظر نیست؛ بلکه دو قوه به صورت مستقل در کنار یکدیگر خواهند بود و طبق قانون اساسی انتظار می رود که هر یک از قوا وظایف و مأموریتهای خود را به درستی انجام دهند تا در همگرایی و مشورت با یکدیگر به برنامه ریزی درست و وضع قوانینی که قابل اجراست، دست یابند.
وی خاطرنشان کرد: خانمهای نماینده افزون بر مسئولیتهای نمایندگی که با آقایان (به عنوان نماینده منتخب مردم و نه فقط زنان) مشترک است، به عنوان یک زن و به نمایندگی ازصدا و مطالبات زنان جامعه دارای مسئولیتی خاص هستند و بر این اساس مسئولیت سنگینتر و مضاعفی برعهده دارند و باید بتوانند از فرصتی که در آن قرار گرفتهاند برای تحقق حقوق و بهبود وضعیت حقوقی و توانمندی زنان و تحکیم بنیان خانواده سالم و پایدار بهرهمند شوند.
وی افزود: انتظار می رود تا با استفاده از ظرفیتهای تخصصی و کارشناسی موجود با بررسی دقیق طرحهایی که در حوزه زنان و خانواده سالهاست در مجلس معطل مانده است و البته لوایحی که از سوی دولت ارائه شده و تعدادی دیگر که به زودی ارائه می شود بتوانیم به بهبود حوزه قانون گذاری در حوزه زنان و خانواده کمک کنیم.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به تعامل میان آن معاونت و فراکسیون زنان مجلس نهم گفت: در دوسال گذشته تمام تلاش ما بر این بود تا در تعامل با فراکسیون زنان مجلس بتوانیم به همگرایی برای بهبود شرایط زنان و خانواده بپردازیم، ولی متاسفانه بعضا با سوء تفاهماتی که ناشی از اختلاف سلیقه و نظر بود مواجه شدیم که موانع زیادی در مسیر همکاری و هماهنگی دو قوه در حوزه زنان و خانواده قرار می داد و امید است در مجلس دهم با هماهنگی بیشتر و با تعامل جدی تری بتوانیم برنامه های خود را به دور از تنش و درگیری پیش ببریم. نتیجه رأی مردم هم ثابت کرد که دیگر تمایل و رضایتی به ادامه این وضعیت ندارند.
وی با اشاره به توانمندیهای زنان برای حضور در عرصههای تخصصی افزود: حضور در کمیسیونهای تخصصی به همراه تشکیل فراکسیونی قوی و کارآمد و تاثیر گذار می تواند در وضع قوانینی که ریشه در واقعیت های جامعه ایران و خانوادههای ایرانی دارد موثر واقع شود . تا به حل مشکلات کمک کنند ، نه آنکه قوانینی وضع شود که در اجرا با مشکل مواجه می شود یا خود قانون مشکل زا شده و یا بعد از مدت کوتاهی متروکه شود.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده، در این دیدار که با رویکرد معارفه و تبریک به منتخبان زن مجلس دهم برگزار شد مدیران ، مشاوران و دبیران کارگروههای تخصصی و اعضای شورای اطلاع رسانی و دبیر شورای مشورتی کارگروههای تخصصی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز حضور داشتند.