میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مراقب آجیل های کهنه باشید

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، در خصوص خرید آجیل عید، توصیه هایی به هموطنان داشت.
کد خبر: ۵۷۴۱۴۲
| |
6188 بازدید

مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، در خصوص خرید آجیل عید، توصیه هایی به هموطنان داشت.

به گزارش مهر، دکتر حسین رستگار، اظهارداشت: بهتر است آجیل را از فروشگاه های معتبر خریداری کنند که متأسفانه در برخی فروشگاه ها آجیل های سنواتی که از سال های قبل در انبارهای خود نگهداری کرده اند را با زدن رنگ های غیر مجاز که مضر هستند به صورت شکل های درخشنده ارائه می کنند که مردم هنگام خرید باید دقت کافی را داشته باشند.

وی گفت: آجیل هایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند یکی از سم های مضر یا همان آفلاتوکسین است افزایش و رشد پیدا کند که برای سلامتی بسیار مضر هستند که به کبد صدمه می زند.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود: البته این تقلبات معدود است و از طرف برخی سودجویان انجام می شود که امیدواریم مصرف کنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلبات برخورد کنند و اگر هم تخلفی را مشاهده می کنند حتما آن را به مسئولین مربوطه گزارش دهند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات