صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مطالعه برنامه ششم توسعه زمانبر است

عضو کمیسیون تلفیق بودجه گفت: مطالعه برنامه ششم توسعه زمانبر است و نیاز به تمدید برنامه پنجم بود.
کد خبر: ۵۷۳۱۵۲
| |
2788 بازدید

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ "محمد علیپور" درباره تمدید برنامه پنجم توسعه گفت: بسیاری از احکام ارائه شده بودجه 95 بر اساس برنامه پنجم توسعه است این در حالی است که این برنامه تا آخر اسفند ماه اعتبار دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه هنوز در مجلس به طور کامل بررسی نشده است، اظهار داشت: مطالعه برنامه ششم توسعه زمانبر است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ وی در پایان خاطر نشان کرد: بر همین اساس نمایندگان مجلس به صورت طرحی دو فوریتی برنامه پنجم توسعه را تمدید کردند تا احکام آن جاری شود و زمان کافی برای بررسی برنامه ششم توسعه توسط نمایندگان وجود داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار