صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شايد تأييدصلاحيت‌شدگان به‌تدريج اعلام شوند

کد خبر: ۵۷۲۹
| |
5653 بازدید

عضو فقهاي شوراي نگهبان شركت مردم در انتخابات را خنثي كننده نقشه‌هاي استكبار عليه نظام اسلامي دانست.

آيت‌الله محمد مؤمن قمي، عضو فقهاي شوراي نگهبان، در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرگزاري رسا درباره انتخابات هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به اهميت جنبه مردمي انتخابات براي نظام اسلامي اظهار داشت: شركت مردم در انتخابات بازدارنده نقشه‌هاي استكبار عليه نظام اسلامي و جمهوري اسلامي ايران به عنوان مصداق آن است.

آيت‌الله مؤمن با بيان اين‌كه هيچ يك از دشمنان نه با ايران موافق‌اند، نه با اسلام و نه با حق، خاطرنشان كرد: آن‌ها همه چيز را براي خودشان مي‌خواهند، ولي در برابر جمهوري اسلامي ايران درمانده‌ شده‌اند.

عضو فقهاي شوراي نگهبان در ادامه از رسانه‌ها و مطبوعات خواست كه مردم را به شركت در انتخابات تشويق كنند و ابراز داشت: اگر خبرگزاري‌ها بتوانند در اخبار و خروجي‌هاي خود، اين موضوع را تقويت كنند، مردم به اهميت شركت آگاهانه در انتخابات بيشتر پي خواهند برد.
وي افزود: البته جنبه خبري خبرگزاري‌ها و رسانه‌ها را بايد در نظر داشت، ولي اگر آن‌ها بتوانند از طريق گفت‌وگو با افراد فهميده، جايگاه نمايندگي مجلس شوراي اسلامي را با توجه به اصول قانون اساسي كه اختيارات قوه مقننه را مشخص كرده است، تبيين كنند، مردم به اهميت حضورشان در انتخابات آگاه‌تر مي‌شوند.

عضو مجلس خبرگان رهبري در بخش ديگري از سخنانش بر آگاهي، دلسوزي براي نظام و اسلام و اصلح بودن نمايندگان پاي فشرد و تصريح كرد: رسانه‌ها مردم را به سمتي سوق دهند كه در سراسر كشور به سراغ نامزدهاي شايسته‌تر بروند.
وي از رسانه‌ها خواست كه ديدگاه فضلا و سخنان مراجع معظم تقليد را درباره انتخابات و معيار اصلح بودن منعكس كنند و گفت: صدا و سيما و روزنامه‌هاي پر تيراژ در اين باره به مردم اطلاع ‌رساني كنند تا افزون بر شركت بيشتر مردم در انتخابات مجلس هشتم، شايسته‌ترها به مجلس آينده راه بيابند.

عضو فقهاي شوراي نگهبان همچنين در پاسخ به اين پرسش خبرنگار خبرگزاري رسا كه آيا از وضعيت نام نويسي‌ها راضي هستيد و ثبت ‌نام كنندگان در اين دوره در مقايسه با انتخابات‌هاي پيشين چگونه بودند، اظهار داشت: ما هنوز اطلاع دقيقي نداريم و بر اساس اعلام وزارت كشور 69 درصد نام نويسندگان تأييد شده‌اند و صلاحيت بقيه تأييد نشده است.
وي تصريح كرد: شوراي نگهبان هنوز بررسي صلاحيت‌ها را آغاز نكرده و در همين هفته شروع خواهد كرد.

آيت‌الله مؤمن در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين‌كه با توجه به درخواست برخي از شخصيت‌ها و احزاب سياسي از شوراي نگهبان براي اعلام تدريجي نتايج بررسي صلاحيت‌ها به منظور برخورداري همه احزاب از شرايط مساوي در تبليغات و اعلام فهرست‌ها، آيا شوراي نگهبان در نظر دارد كه نتايج بررسي صلاحيت كانديداها را پيش از نيمه اسفند، به تدريج و به ترتيب قطعي شدن اعلام كند، پاسخ داد: اين امر بايد بررسي شود و ممكن است انجام شود؛ البته احتمال دارد اعلام نهايي نتايج قدري به تأخير بيافتد.

وي گفت: شايد بتوانيم از اين 69 درصد تأييد شده از سوي وزارت كشور، هر درصدي را (مثلاً پنجاه درصد) كه صلاحيتشان تأييد شود، اعلام كنيم.
عضو فقهاي شوراي نگهبان در پايان با بيان اين‌كه ممكن است در ميان 31 درصدي كه هيأت‌هاي اجرايي تأييد نكرده‌اند، افراد واجد صلاحيتي باشند، خاطرنشان كرد: بررسي آن‌ها كمي زمان مي‌برد، ولي ما به اين جهات توجه داريم و از اين رو هنوز زمان دقيق اعلام نهايي براي ما مشخص نيست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟