میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فرزاد مجیدی در دبی یا قهر از استقلال؟

کد خبر: ۵۷۱۶۶۴
| |
3738 بازدید

سرپرست موقت تیم استقلال چند روزی است در تمرینات آبی‌پوشان حضور ندارد.
به گزارش تابناک ورزشی، بعد از دیدار استقلال و گسترش فولاد هیچ کس از فرزاد مجیدی خبر ندارد و حتی نصرالله عبدالهی هم در گفت و گویی عنوان کرد هر چه با وی تماس می‌گیریم پاسخگو نیست.
از طرف دیگر بهرام افشارزاده  ادعا می‌کند خوشبختانه نصرالله عبداللهی و منصور پورحیدری در تمرینات حضور دارند و همه چیز را رصد می‌کنند. مجیدی هم گم نشده بود که بخواهیم پیدایش کنیم. ظاهرا او به دوبی سفر کرده و در ایران حضور نداشت اما قرار است به زودی در تمرین شرکت کند.
وی در خصوص اینکه شاید مجیدی با برخی در استقلال اختلاف داشته باشد گفت: ممکن است اختلاف سلیقه‌هایی بوجود بیاید ولی مشکل خاصی نیست. همانطور که دیدید بین پرویز مظلومی و مجید صالح هم اختلاف نظر پیش آمد اما با جلسه ۲ ساعته حل شد. متاسفانه در این بین، برخی رسانه‌ها به حواشی دامن زده‌اند و علاقه دارند استقلال را به حاشیه ببرند.
حالا باید دید مجیدی که بعد از دیدار با فرهاد در دوبی به تهران بازگشت از چه زمانی در تمرینات استقلال شرکت خواهد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت