دستگيري رمال فضاي مجازي
رئيس پليس فتای البرز از دستگيري فردي كه با سوء استفاده از ساده لوحي برخي از شهروندان اقدام به رمالي، فالگيري، دعانويسي و ترويج خرافه گرايي در فضاي مجازي ميكرد خبر داد.
به گزارش آرمان، سرهنگ محمد اقبالي با اشاره به دستگيري فردي كه در فضاي مجازي اقدام به رمالي و فال گيري ميكرد گفت: كارشناسان پليس فتا در حين رصد فضاي مجازي به يك سايت رمالي و فالگيري برخورد كردند.
وي گفت: در بررسي بيشتر جزئیات سايت مذكور و روند فعاليت آن مشخص شد كه گرداننده سايت به عنوان رمال و فالگير با فريب افراد ساده لوح تاكنون اقدام به مبلغ ۱۰ ميليون ريال كلاهبرداري از مراجعان به اين سايت كرده است.
اين مقام انتظامي افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتي و به كارگيري شيوههاي كشف نوين جرم متهم را طي يك عمليات غافلگيرانه دستگير و به پليس فتا منتقل كردند.
سرهنگ اقبالي افزود: متهم دستگير شده در بازجويي ماموران اعتراف كرد كه از طريق راه اندازي سايت رمالي در شبكههاي مجازي و تبليغات گسترده در اين خصوص، اطلاعات شخصي افراد را به بهانه گرفتن فال دريافت و در قبال گرفتن مبالغي وجه كه به حساب وي واريز ميشد اقدام به كلاهبرداري از افراد ميكرد.
رئيس پليس فتای استان البرز در پايان گفت: پليس فتا با افرادي كه در فضاي مجازي با هدف سرگرمي و يا اهداف ديگر اقدام به مزاحمت و يا كلاهبرداري از شهروندان كنند طبق قانون بهشدت برخورد خواهد شد و براي آنها مجازات قانوني در نظر گرفته شده است.


