میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جان کری پیگیر پرونده محمدباقر نمازی است

سخنگوی کاخ سفید می‌گوید پیگیری‌های دولت آمریکا برای پیگیری سرنوشت محمدباقر نمازی «محرمانه» است و شخص «جان کری» پیگیر پرونده وی است.
کد خبر: ۵۷۰۶۶۴
| |
6611 بازدید

سخنگوی کاخ سفید می‌گوید پیگیری‌های دولت آمریکا برای پیگیری سرنوشت محمدباقر نمازی «محرمانه» است و شخص «جان کری» پیگیر پرونده وی است.

به گزارش فارس، «جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید امشب با اصرار خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس خبری، به پیگیری پرونده یک خرابکار امنیتی توسط وزیر خارجه این کشور اعتراف کرد.

«محمدباقر نمازی» پدر یک ایرانی-آمریکایی به نام «سیامک نمازی» است که اخیراً پس از ورود به کشور برای کشف لایه‌های پیچیده فساد اقتصادی و اطلاعاتی گسترده شبکه مرتبط با انگلیس و امریکا در ایران دستگیر شده است.

جاش ارنست در خصوص پیگیری سرنوشت این تبعه آمریکایی گفت: «از دستگیری وی اطلاع داریم و این مسئله د دست بررسی است ولی چون این مسئله محرمانه است، نمی‌توانم جزئیات آن را بگویم.»

خبرنگار حاضر در جلسه، برای دریافت جزئیات بیشتر اصرار کرد و ارنست گفت: «جان کری (وزیر امور خارجه) روی این قضیه متمرکز است و با روند آن در تعامل است.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت