میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تحقیقات ویژه درمورد حمله به پایگاه هوایی هند

«اعظم سلیمان» نماینده وزارت کشور پاکستان در ایالت پنجاب، با صدور حکمی، تیم تحقیقات ویژه را مسئول رسیدگی به حمله تروریستی پایگاه هوایی هند کرد.
کد خبر: ۵۷۰۶۲۱
| |
4598 بازدید
«اعظم سلیمان» نماینده وزارت کشور پاکستان در ایالت پنجاب، با صدور حکمی، تیم تحقیقات ویژه را مسئول رسیدگی به حمله تروریستی پایگاه هوایی هند کرد.

به گزارش مهر به نقل از «داون نیوز»، اعظم سلیمان نماینده وزارت کشور پاکستان در ایالت پنجاب، طی حکمی تیم تحقیقات ویژه را مسئول رسیدگی به حمله تروریستی به پایگاه هوایی «پتان کوت» کرد. این پایگاه هوایی در ایالت پنجاب هند واقع است.

این تیم تحقیقات مشترک از فردا کار خود را شروع خواهد کرد و برای تحقیقات بیشتر به هند اعزام خواهد شد. هند نیز برای پذیرش این تیم تحققات ویژه پاکستان اعلام آمادگی کرده است.

لازم به ذکر است در حمله تروریستی به پایگاه هوایی «پتان کوت» ایالت پنجاب هند در ماه ژانویه ۷ نفر از نیروهای امنیتی هند کشته شدند. بعد از این حمله تروریستی، دولت هند مدعی شد که تروریستها با افرادی در شهر «بهاولپور» پاکستان تماس داشته اند. اسلام آباد نیز در این راستا «مولانا مسعود اظهر» سرکرده گروه تروریستی «جیش محمد» و ۱۲ نفر دیگر از اعضای این گروه را دستگیر کرد، تفتیش و بازرسی از اعضای این گروه ادامه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات