تحقیقات ویژه درمورد حمله به پایگاه هوایی هند

«اعظم سلیمان» نماینده وزارت کشور پاکستان در ایالت پنجاب، با صدور حکمی، تیم تحقیقات ویژه را مسئول رسیدگی به حمله تروریستی پایگاه هوایی هند کرد.
کد خبر: ۵۷۰۶۲۱
| |
4545 بازدید
«اعظم سلیمان» نماینده وزارت کشور پاکستان در ایالت پنجاب، با صدور حکمی، تیم تحقیقات ویژه را مسئول رسیدگی به حمله تروریستی پایگاه هوایی هند کرد.

به گزارش مهر به نقل از «داون نیوز»، اعظم سلیمان نماینده وزارت کشور پاکستان در ایالت پنجاب، طی حکمی تیم تحقیقات ویژه را مسئول رسیدگی به حمله تروریستی به پایگاه هوایی «پتان کوت» کرد. این پایگاه هوایی در ایالت پنجاب هند واقع است.

این تیم تحقیقات مشترک از فردا کار خود را شروع خواهد کرد و برای تحقیقات بیشتر به هند اعزام خواهد شد. هند نیز برای پذیرش این تیم تحققات ویژه پاکستان اعلام آمادگی کرده است.

لازم به ذکر است در حمله تروریستی به پایگاه هوایی «پتان کوت» ایالت پنجاب هند در ماه ژانویه ۷ نفر از نیروهای امنیتی هند کشته شدند. بعد از این حمله تروریستی، دولت هند مدعی شد که تروریستها با افرادی در شهر «بهاولپور» پاکستان تماس داشته اند. اسلام آباد نیز در این راستا «مولانا مسعود اظهر» سرکرده گروه تروریستی «جیش محمد» و ۱۲ نفر دیگر از اعضای این گروه را دستگیر کرد، تفتیش و بازرسی از اعضای این گروه ادامه دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت