میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انتقاد عضو هیات مدیره پرسپولیس از مهاجم تیمش!

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از رفتار مهاجم تیمش انتقادات تندی کرد.
کد خبر: ۵۷۰۴۸۷
| |
3849 بازدید

مهدی طارمی تنها با گفتن جمله من بزرگ پرسپولیس هستم خود را وارد حاشیه کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، بحث اعتصاب بازیکنان پرسپولیس و تمرین نکردن آنها که منجر به درگیری طارمی با تعدادی از هواداران و خبرنگاران رسانه های گروهی شد در این چند روز به سوژه اصلی رسانه های کشور تبدیل شده است.
حالا با گذشت چند روز عضو هیات مدیره از این حرکت طارمی انتقاد کرده است. زادمهر می گوید: به یاد ندارم که در دوران ما بازیکنان اعتصاب کرده باشند و تمرین نکنند. ما عاشق پر‌سپولیس بودیم و برای پیراهنمان تلاش می‌کردیم. البته به این جوانان هم نمی‌شود خرده‌ای گرفت. باید سعی کنیم کم کم فرهنگ خوبی را در باشگاه ایجاد کنیم و در کنار آن باشگاه را از لحاظ مالی به خودکفایی برسد. خود من حدود 9 سال در پر‌سپولیس بازی کردم، ولی هیچ وقت خودم را بزرگ پر‌سپولیس ندانسته و نمی‌دانم. در دوران ما بازیکنان با عشق برای تیم بازی می‌کرد‌ند. البته مهدی طارمی به خاطر اتفاقاتی که در تمرین رخ داد عذرخواهی کرد و فکر می‌کنم که این نشان می‌دهد او از عملکردش پشیمان است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت