میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرکشی سعودی‌ها قیمت نفت را کاهش داد

کد خبر: ۵۷۰۳۲۲
| |
4111 بازدید
قیمت جهانی نفت در بازار معاملات آتی روز چهارشنبه به روند کاهشی خود ادامه داد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، قیمت جهانی نفت در ساعات اولیه بازار معاملات آتی روز چهارشنبه به دلیل باز پس زدن سعودی ها برای کاهش تولید نفت و همچنین آمار بالای ذخایر نفت خام آمریکا با روند نزولی روبرو شد.

در همین حال قیمت نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا با ۲.۴ درصد کاهش به رقم ۳۱ دلار و ۱۴ سنت در هر بشکه رسید، ضمن اینکه قیمت نفت دریای برنت با ۱.۴ درصد کاهش در برابر ۳۲ دلار و ۸۰ سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

«علی النعیمی» وزیر نفت عربستان سعودی گفت: همکاری اعضای اوپک و غیر اوپک بر سر رسیدن به توافق اجرای طرح فریز نفتی بسیار سخت است و اگر قرار باشد که سقف تولید براساس ماه ژانویه باشد، همه کشورها می بایستی از آن پیروی کنند.

در همین حال «بیژن زنگنه» وزیز نفت در رابطه با اجرای طرح فریز نفتی گفت: اینکه بعضی از کشورهای همسایه ما تولید نفت خود را ۱۰ میلیون بشکه در روز نگه دارند و ایران هم یک میلیون بشکه در روز، واقعا پیشنهاد خنده داری است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات