دلایل رحمتی برای تمدید قرارداد با استقلال

کد خبر: ۵۷۰۱۲۲
| |
3657 بازدید
مهدی رحمتی از دلایل خود برای تمدید  قرارداد با استقلال صحبت کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، روز گذشته خبر تمدید قرارداد رحمتی با باشگاه استقلال آن هم به مدت سه سال در رسانه رسمی این باشگاه منتشر شد و البته سازمان لیگ هم اعلام کرد خبر قرارداد رسمی این بازیکن با استقلال قانونی نیست.
حالا رحمتی در این باره می‌گوید: هفته ها بود كه شما از راههاي مختلف ارتباطي از من مي خواستيد كه فصل بعد هم در استقلال بمانم و قراردادم را با اين تيم تمديد كنم . كمتر فرصت پيش آمد تا با هم درباره اين موضوع صحبت كنيم اما اكنون زمان آن فرا رسيده كه با افتخار و احترام اعلام كنم به خواسته تك تك شما عزيزان عمل كردم و با تمديد قرارداد سه ساله همچنان در خدمت هواداران بي شمار استقلال خواهم بود .
همچنين ، صداقت و سلامت مجموعه مديريتي باشگاه استقلال در فصل جاري در تصميم گيري من براي تمديد زودهنگام قرادادم نقش كليدي داشت .
در پايان ضمن تشكر و قدرداني از همه هواداران استقلال در سراسر دنيا كه به من هميشه لطف داشتند به طور ويژه از حسن نظر آقاي بهرام افشارزاده نيز سپاسگزارم .
به اميد كسب سومين ستاره آسيايي در آينده اي نزديك
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت