تصادف شدید نماینده شهریار

کد خبر: ۵۷۰۰۵۷
| |
15803 بازدید
صبح امروز خبر تصادف شدید حسین گروسی، نماینده مردم شهریار در مجلس و کاندیدای انتخابات، منتشر شد. ابتدا گفته شد او در این حادثه در گذشته است، اما پایگاه اطلاع رسانی منسوب به او، چنین چیزی را رد کرده است.

به گزارش خبرآنلاین در متن پایگاه اطلاع رسانی حسین گروسی آمده است؛ متاسفانه در ساعات اولیه صبح امروز، حسین گروسی نماینده مردم شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد درمجلس شورای اسلامی طی یک سانحه رانندگی از ناحیه کتف و گردن آسیب دید.

پس از وقوع سانحه رانندگی و تصادف منجر به آسیب دیدگی این نماینده فعلی مجلس و کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، اخبار و شایعاتی در فضای مجازی از جمله خبر فوت حسین گروسی منتشر شد، که به صورت جدی تکذیب میشود و به گفته نزدیکان وی، حال عمومی گروسی در حال حاضر خوب است و در مرکز درمانی خاتم الانبیاء (ص) در حال بررسی و مداواست.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت