صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
معاون وزیر نیرو:

مردم رعایت نکنند کشور خاموش می‌شود

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان این‌که مردم باید مصرف خود را در تابستان سال 1395، 10 درصد نسبت به سال 1394 کاهش دهند، ادامه داد: اگر این اتفاق بیافتد کشور با خاموشی روبه‌رو نخواهد شد، اما اگر مصرف برق به صورت بی‌رویه صورت بگیرد نمی‌توان به روشنایی کشور امید داشت.
کد خبر: ۵۷۰۰۲۱
| |
2735 بازدید
معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: خاموشی تابستان 95 وابسته به نوع مصرف مردم است، چرا که اگر مردم رعایت نکنند کشور خاموش می‌شود.

هوشنگ فلاحتیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت برق کشور در تابستان 1395 اظهار کرد: اگر مردم مصرف بی‌رویه داشته باشند و در صنعت برق مدیریت مصرف صورت نگیرد قطعا با خاموشی روبه‌رو خواهیم بود.

به گفته وی هیچ کشوری نمی‌تواند بدون همکاری مردم خود انرژی مورد نیاز مشترکان را تامین کند، لذا ما نیز در فصل تابستان نیازمند همکاری مردم هستیم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان این‌که مردم باید مصرف خود را در تابستان سال 1395، 10 درصد نسبت به سال 1394 کاهش دهند، ادامه داد: اگر این اتفاق بیافتد کشور با خاموشی روبه‌رو نخواهد شد، اما اگر مصرف برق به صورت بی‌رویه صورت بگیرد نمی‌توان به روشنایی کشور امید داشت.

فلاحتیان افزود: برای حل این مساله نیازمند یک مدیریت مصرف و ایجاد فرهنگ‌سازی هستیم، لذا در این میان باید اقدامات اساسی صورت بگیرد.

وی با اشاره به لزوم ایجاد فرهنگ‌سازی در زمینه‌ی مصرف برق اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی کشور در صنعت برق باید گفت که نیازمند یک مدیریت اساسی برای تامین برق برای تابستان سال 1395 هستیم.

به گفته معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با توجه به این‌که پیک بار تابستان سال آینده از مرز 53 هزار مگاوات گذر می‌کند و در حال حاضر نیز پیک بار 33 هزار مگاوات است لذا باید به ذخیره‌سازها توجه شود.

فلاحتیان با بیان این‌که اگر بتوانیم در بخش ذخیره‌سازی انرژی تمرکز کنیم می‌توانیم آلاینده‌ها را مدیریت و انرژی پاک را توسعه دهیم، اظهار کرد: این مساله می‌تواند موجب بهبود اصول اقتصادی در حوزه انرژی شود و از این طریق می‌توانیم در راستای بهره‌وری انرژی گام‌های موثری برداریم.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات