میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احتمال دستیابی تروریست‌ها به سلاح هسته‌ای

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رابطه با احتمال قرار گرفتن مواد هسته‌ای در اختیار تروریست‌ها، هشدار داد.
کد خبر: ۵۶۹۹۴۷
| |
5514 بازدید
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رابطه با احتمال قرار گرفتن مواد هسته‌ای در اختیار تروریست‌ها، هشدار داد.

به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتد‌پرس، «یوکیا آمانو» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز-دوشنبه- در رابطه با خطر دستیابی تروریست‌ها به سلاح هسته‌ای، هشدار داد.

آمانو تاکید کرد تعدادی از ۸۹ کشور‌ی که کنوانسیون حفاظت فیزیکی از مواد هسته‌ای را امضا کرده‌اند، می‌بایست آن را به تصویب برسانند، تا تعهد آن‌ها اجرایی شود.

وی افزود: «اجرای این کنوانسیون موجب خواهد شد احتمال دستیابی تروریست‌ها به مواد هسته‌ای و استفاده آن‌ها از مواد رادیواکتیو برای ساخت بمب‌های آلوده، کاهش یابد.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اضافه کرد که از سال ۱۹۹۵ تاکنون، بیش از ۲۸۰۰ گزارش مبنی بر مفقود شدن مواد هسته‌ای، به آژانس ارائه شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات