میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دزدی اینترنتی خانم منشی از پزشک

کد خبر: ۵۶۹۷۸۵
| |
4443 بازدید

خانم منشی که از حساب پزشک سرقت می‌کرد و به خرید اینترنتی می‌پرداخت، دستگیر شد.

به گزارش ایران، سرهنگ سیدموسی حسینی رئیس پلیس فتای استان فارس گفت: یک پزشک با اعتماد به منشی مطب، اطلاعات کارت اعتباری خود را در اختیار وی قرار داده بود و همین سرقت 35 میلیون ریالی را رقم زد.

وی اظهار کرد: با تلاش کارشناسان پلیس فتا خانم منشی ردیابی و جرم خود را به گردن گرفت و گفت زمانی که در اینترنت مشغول جست‌وجو کردن صفحات بود. تبلیغ فروش یک گوشی تلفن همراه هوشمند توجه وی را جلب کرده اما به این دلیل که توان خرید آن را نداشت با استفاده از حساب پزشک که در مطب وی مشغول به کار بوده اقدام به خرید اینترنتی کرده که هیچ‌وقت تصور نمی‌کرده روزی شناسایی شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت