در شب گلزنی نیمار و سوارز؛فاصله بارسا با رئال 10 امتیاز شد

تیم فوتبال بارسلونا با برد امشب خود فاصله امتیازاتش را با رئال مادرید افزایش داد.
کد خبر: ۵۶۹۴۰۷
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۵ 20 February 2016
|
3788 بازدید
شاگردان انریکه با برد مقابل لاس پالاس فاصله امتیازاتش با رئال را به 10 افزایش داد.
به گزارش تابناک ورزشی، در ادامه بازی‌های هفته بیست‌و‌پنجم لالیگای اسپانیا تیم فوتبال بارسلونا در دیداری خارج از خانه به مصاف لاس‌پالماس رفت که جدال دو تیم با برتری 2 بر یک کاتالان‌ها خاتمه یافت.

برای بارسا در این بازی لوئیز سوارز (6) و نیمار (39) گلزنی کردند و در مقابل دروازه‌شان در دقیقه 10 توسط ویلیان خوسه باز شد. شاگردان لوئیس انریکه با این برد شمار امتیازات خود را به عدد 63 رساندند و فاصله‌شان با تیم‌های مادریدی اتلتیکو و رئال را به ترتیب به 9 و 10 امتیاز افزایش دادند.

در حال حاضر در جدول رده‌بندی لالیگا، بارسلونا با 63 امتیاز صدرنشین است، اتلتیکومادرید با 54 امتیاز در مکان دوم جای دارد و رئال مادرید 53 امتیازی هم رده سوم را به خود اختصاص داده است.


اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت