میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

كشف كلاهبرداري ميلياردي

کد خبر: ۵۶۹۲۵۰
| |
3836 بازدید

رئيس پليس آگاهي استان خراسان جنوبی از كلاهبرداري 11 ميليارد و 699 ميليون و 400 هزار ريالي در شهرستان بجنورد خبر داد.

به گزارش آرمان، سرهنگ قاسمعلي عبديوسف خاني در گفت‌وگو با پايگاه خبري پليس گفت: ماموران اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي استان، طي هفته گذشته با پيگيري‌هاي شبانه روزي و در راستاي رسيدگي به پرونده‌هاي تشكيل شده، 15 نفر از افرادي كه در امر جعل و كلاهبرداري فعاليت داشتند را شناسايي و دستگير كردند.

اين مقام انتظامي با بيان اينكه متهمان در بازجويي‌هاي انجام شده به 23 فقره جعل و كلاهبرداري اعتراف كردند، افزود: از اين تعداد 11 پرونده مربوط به كلاهبرداري وجه نقد به ارزش 11 ميليارد و 699 ميليون و 400 هزار ريال بود.

رئيس پليس آگاهي استان خراسان شمالي همچنين تصريح كرد: 12 پرونده ديگر نيز مربوط به خريد و فروش خودرو، زمين، فروش مال غير، شركت ها، بيمه، چك، قولنامه، اسناد مالكيت، اسناد و اوراق بهادار است.

سرهنگ يوسف خاني به شهروندان هشدار داد: هنگام انجام معاملات، آشنايي كافي با قانون مرتبط با چك‌ها و معاملات داشته باشند و با اعتماد نابه‌جا و بدون شناخت كامل نسبت به افراد غريبه، زمينه سوءاستفاده آنان را فراهم نكنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات